Най-малко 200 души са арестувани по време на проведена от

...
Най-малко 200 души са арестувани по време на проведена от
Коментари Харесай

Над 200 души за нелегален трафик на мигранти залови Интерпол

Най-малко 200 души са задържани по време на извършена от Интерпол интервенция против мрежи за трафик на мигранти и търговия с хора. Това заяви през днешния ден интернационалната полицейска организация, представена от ТАСС.
Операцията под кодово наименование " Туркуеса 2 " е била извършена от 27 ноември до 3 декември. Идентифицирани били към 3500 в Северна и Южна Америка, Африка, Европа и Азия. В интервенцията са взели участие 32 страни, заяви Интерпол в официално съобщение.
 Иран желае арест на Тръмп, търси помощ от Интерпол Иран желае арест на Тръмп, търси помощ от Интерпол
Ирански прокурор съобщи, че страната е издала заповед за арест на президента на Съединените щати Доналд Тръмп за ролята му в убийството...
Там се показва, че " с помощта на напъните на граничните управляващи в Панама е задържан човек, разгласен за интернационално търсене по отношение на ликвидиране в Мексико ".
" Мексиканските управляващи са арестували хипотетичния водач на основана в страната проведена незаконна група, която е прехвърляла със скоростни катери мигранти от крайбрежията на Куба. на трафиканти на хора са били открити и избавени в Бразилия, Чили, Доминиканската република, Салвадор, Испания и Уругвай ", се споделя още в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР