Най-малкият град в България - Мелник вече стана толкова малък,

...
Най-малкият град в България - Мелник вече стана толкова малък,
Коментари Харесай

В Мелник кметът вече няма да се избира, а ще се назначава

Най-малкият град в България - Мелник към този момент стана толкоз дребен, че няма право самичък да си избира кмет. Жителите на градчето са намалели до към 180 и по този начин идващият градоначалник ще бъде назначен, а не определен. Независимо от това локалните хора са спокойни и мощно се надяват Мелник да се развива като туристическа дестинация, съобщи Нова Телевизия.

Малкото останали се събират покрай площада край изоставена постройка, която в предишното е била турски конак, след това е станала общежитие, а през днешния ден наподобява отчайващо рухнала. Пред тази постройка вървят закачките на мелнишките младежи.

В Мелник хората си имат проблеми. Да, някой ще каже дребни проблеми, само че пък в дребния град локалните си държат на настояванията.

„ Училището, което е доста зле и то би трябвало да се ремонтира. Трябва по-често да се хвърля боклука, тъй като лятото доста мирише “, описаха локалните поданици.

Единственото прехранване тук са механите и заведенията за хранене. И по тази причина битката сред локалните хора, и преди, и след избори е, кой ще притегли повече клиенти.

Ако се организираха избори за туристическа дестинация Мелник щеше да отиде най-малко на балотаж, майтапят се в градчето. И не са надалеч от истината, тъй като забележителностите в региона са десетки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР