Най-малките жители на Ямбол ще бъдат зарадвани с много празнични

...
Най-малките жители на Ямбол ще бъдат зарадвани с много празнични
Коментари Харесай

Детско представление от Цирк „Играчка-Плачко“, много балони и още изненади за децата на 1 юни в Ямбол

Най-малките поданици на Ямбол ще бъдат зарадвани с доста празнични изненади на 1 юни – Ден на детето.

Програма стартира в 10:00 часа, а мястото на събитията ще бъде в Градския парк. На сцената до фонтана ще се качат деца от всички детски градини в Ямбол. Малчуганите ще ни зарадват с музикални осъществявания и танци, готови особено за празника.
В същото време Общински детски комплекс – Ямбол ще насърчи дребните художници да творят. Всички деца, които имат предпочитание, ще имат опция да рисуват на асфалт. И тази година за празника децата ще получат над 1000 балона, подарък от Община Ямбол.
В 11:00 часа клуб „ Пейнтбол Ямбол – Paintball Legion “ ще построи обезопасена зона за демонстрации против Лятното кино в Градския парк, в която гратис ще показа играта пейнтбол на възрастни и деца над петгодишна възраст.
Изненадата за деня е осъществяването на интерактивно зрелище „ Тинтири-Минтири “ от Цирк „ Играчка-Плачко “, което ще чака малчуганите в 17:30 часа на сцената към фонтана в парка. Спектакълът включва спектакъл, клоуни, магия, сапунени мехури, жонглиране и още доста забавни циркови номера.
В 18:30 часа цирковите актьори ще създадат забавна работилница за направа на топчета за жонглиране, подобаваща за всички възрасти.
Припомняме, че на 1 юни авиобаза „ Безмер “ обичайно ще отвори вратите си за гости от 9:30 до 12:30 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР