Най-малката атака“ от Израел би довела до масов и суров“

...
Най-малката атака“ от Израел би довела до масов и суров“
Коментари Харесай

Иранският президент Раиси повтори предупрежденията, докато Израел обмисля отговор на въздушна атака

„ Най-малката офанзива “ от Израел би довела до „ всеобщ и недопечен “ отговор, повтори президентът на Иран като угриженост по отношение на опасността от пълномащабна война в Близкият изток продължава.

Предупреждението на президента Ибрахим Раиси пристигна в сряда, до момента в който той приказва на годишния церемониал на иранската войска. Светът е квалифициран за евентуално възмездие за нападението на Иран против Израел, осъществено през уикенда.

Израел даде обещание да отговори, макар апелите да се въздържа от всички страни, а външният министър на Обединеното кралство загатна в сряда, когато посети Израел, че е решил да „ работи “.

Говорейки на церемонията, Раиси приветства директната офанзива на Иран против Израел, наречена „ Истинско заричане “, и повтори скорошните закани за „ мощен и гневен отговор “.

Откакто интервенция „ Наводнение Ал-Акса “, офанзива против Израел от палестинската формация Хамас през октомври, сложи началото на войната в Газа, иранските съдружници в Ливан и Йемен са въвлечени във военни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР