Най-любопитните изложби през месец май ще бъдат в София и

...
Най-любопитните изложби през месец май ще бъдат в София и
Коментари Харесай

На изложба през май: и в София, и в Пловдив!

Най-любопитните изложения през месец май ще бъдат в София и Пловдив. И въпреки да са единствено две, са доста обещаващи, тъй като ще забележим произведения на едни от най-талантливите ни  художници. Ето кои са те!

„ Между Париж и Амстердам “ в Пловдив

Лили Кючукова има голям лист с прелестни изложения, представяни на публиката от 1987-а насам! За творчеството си е получила десетки влиятелни награди, измежду които и премията на Международния салон за съвременно и модерно изкуство в Париж.

Картините ѝ са обиколили страни като Италия, Испания, Белгия, Америка, Австрия, Австралия, Канада, Франция, Холандия, Германия, Швейцария! Едни са ситуирани в галерии и салони за модерно изкуство, а други са владеене на частни колекционери от целия свят.

В България много от изложбите ѝ са в нейния роден Пловдив , в това число и идната „ Между Париж и Амстердам “ с живописни и акварелни платна. Тя ще бъде открита в галерия-музей „ Филипополис “ на 8 май .



 

„ Майстори 2 “ в София

По-малко от месец след откриването на изложбата „ Майстори “  идва и нейното актуализирано издание –  „ Майстори 2 “ ! Освен показаните към този момент творби на Владимир Димитров-Майстора, Иван Ненов, Никола Танев, Иван Пенков, Господин Желязков и Здравко Александров, в този момент ще можем да забележим и произведения на още именити български създатели.

Това са Жорж Папазов,, Христо Берберов, Александър Мутафов, Борис Денев, Марин Устагенов, Марио Жеков, Елиезер Алшех, Бенчо Обрешков и Дечко Узунов. Техните живописни картини ще са в изложба „ Лоранъ “ от 3 до 23 май .



 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР