Най-луксозният хотел в Боровец - Ястребец, има нов собственик -

...
Най-луксозният хотел в Боровец - Ястребец, има нов собственик -
Коментари Харесай

Бивш директор на "Ботев" - Пловдив е купил хотел "Ястребец" в Боровец

Най-луксозният хотел в Боровец - " Ястребец ", има нов притежател - Ангел Палийски, който преди няколко месеца влезе във притежание на морския курорт Слънчев ден с поддръжката на държавната Българска банка за развиване, написа " Капитал в последния си брой.

Дългогодишният началник на футболния клуб " Ботев " - Пловдив, беше посочен от варненски политици като индивида, през който Делян Пеевски ще придобие от Георги Гергов морския курорт. Операцията по изкупуването на " златната " дупка във Варна с пари от бюджета съответства с излизането на политика от Българска социалистическа партия от Слънчев ден и влизането на новия хотелиер, се показва в обявата.

Цената на договорката за " Ястребец " не е забележима, защото се купува сдружение, а не парцел. Хотелът е в актива на компанията " Хастингс ", която до 22 март е била благосъстоятелност на " Милтех " - на Георги Крумов, прочут като ръководещ фонда Equest, а сега притежаващ " Електрон напредък " и дял в компанията за бързи заеми " Кеш заем ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР