Най-лошото коп*ле в UFC Хорхе Масвидал е бесен на Twitter,

...
Най-лошото коп*ле в UFC Хорхе Масвидал е бесен на Twitter,
Коментари Харесай

Звезда от UFC ще напусне Twitter в подкрепа на Доналд Тръмп

Най-лошото коп*ле в UFC Хорхе Масвидал е гневен на Twitter, които блокираха Доналд Тръмп, който официално към момента е президент на Съединени американски щати. След няколко дни Тръмп ще би трябвало да съобщи властта на Джо Байдън.

Наскоро симпатизанти на Тръмп нахлуха в Капитолия, където няколко души изгубиха живота си. Всички в Съединени американски щати изригнаха против Тръмп и го оповестиха за терорист, а водещите обществените мрежи го блокираха, тъй като всичко било по негова виновност.

Така Тръмп е изолиран и даже да желае да приказва, няма по какъв начин да го направи. Масвидал беше един от тези, които не спираха да поддържат Тръмп в предизборната му акция. Хорхе агитираше почитателите си да гласоподават за Тръмп и даже персонално се срещна с него във Флорида.

В своя акаунт в обществените мрежи Масвидал поддържа Тръмп и показа, че е на път да напусне Twitter. Преди няколко дни UFC също се разграничиха от Тръмп и изтриха видео, което беше отдадено на него. Вижте тази обява в Instagram.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР