Най-лошото, което можете да сторите, е да направите ваксината задължителна“,

...
Най-лошото, което можете да сторите, е да направите ваксината задължителна“,
Коментари Харесай

Белгийски вирусолог: Най-лошото би било ваксината да е задължителна

„ Най-лошото, което можете да сторите, е да извършите имунизацията наложителна “, сподели белгийският вирусолог Марк Ван Ранст пред VRT Niews, представена от БГНЕС.
„ Това е масло в огъня за придвижването против имунизациите, продължаващо от години. Това би изпратило доста неприятен сигнал “, добави той.
 Англия се цели в всеобщо имунизиране против ковид от 1 декември Англия се цели в всеобщо имунизиране против ковид от 1 декември
Англия се готви да стартира всеобща имунизация против COVID-19 още от 1 декември тази година. Това подсказва информация, представена...
Според данни на Белгийския институт за публично здраве ‚Sciensano “,, 17% не, а 33% са под подозрение.
„ 17%, които няма да бъдат имунизирани, не са проблем “, изясни той. „ Но ще би трябвало да убедите останалите 33%. И от предишното знаем, че в последна сметка ще убедите тези хора. "
Въпросът дали имунизацията против COVID-19 би трябвало да бъде наложителна или доброволна, с цел да се реализиран допустимо най-високи равнища на имунизация, е преди всичко напоследък.
Неотдавнашно изследване в международен мащаб откри. В Полша и Унгария 56% от интервюираните декларират, че ще изолзват ваксина, а 59% във Франция. В Испания процентът е 72%, до момента в който във Англия е 85%.
 Вече има имунизирани, които 4 месеца по-късно са се разболели от COVID-19 Вече има имунизирани, които 4 месеца по-късно са се разболели от COVID-19
" Вече имаме хора, имунизирани, които четири месеца по-късно са се разболели. Тоест имунитетът е доста необикновен. Премиерът се притесняваш...
Само в Китай преобладаващото болшинство (97%) би се ваксинирало.
За Андреа Амон, началник на Европейския център за профилактика и надзор на болесттите (ECDC), е нужна композиция от подходи според от подтекста и събитията във всяка страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР