Най-логичният вариант е периодично отхлабване и стягане на мерките. Не

...
Най-логичният вариант е периодично отхлабване и стягане на мерките. Не
Коментари Харесай

Имунолог: Логично е периодично отхлабване и стягане на мерките

Най-логичният вид е от време на време отхлабване и стягане на ограниченията. Не би трябвало никой да бъде изумен от това, в противен случай.
Това изясни пред Българска национална телевизия имунологът доктор Велизар Шиваров.

По думите му още през април е било ясно, че пандемичният развой ще върви с разформироване и стягане на ограниченията, до момента в който не бъде открито някакво средство като ваксина, което да разреши бързо струпване на хора, които са резистентни към това заболяване.

С всеки минал ден виждаме нови върхове на разпространяване на ковид у нас. " Нашето държание като общество се промени последните два месеца, обикновено вирусът да има повече опция да се популяризира в нашето общество ",

" Какото повече се популяризира вирусът, толкоз повече хора ще влязат в контакт с него и е толкоз по-голяма вероятността хора, които имат по-голяма предразположеност за по-тежко протичане да се разолеят и надлежно да платят за това с живота си. Около 10% от тежкопротичащите случаи имат вродени разновидности, тъй че те са по-предразположени да прекарат по-тежко болестта и да загинат ", изясни още имунологът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР