Най-красивата българка за 2002 г. днес живее щастлив живот в

...
Най-красивата българка за 2002 г. днес живее щастлив живот в
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева призна за сериозен проблем, който имала в миналото

Най-красивата българка за 2002 година през днешния ден живее благополучен живот в Съединени американски щати, където се радва на своята половинка и деца. Теди Бургазлиева е несъмнено една от най-добре изглеждащите българки, само че до този външен тип не се е стигнало с магическа пръчка. Много упорита работа и неизменност се изискват, с цел да имаме не просто крепко и издръжливо тяло, само че и да наподобява естетически красиво. 

Красавицата показа в своя Инстаграм, че не постоянно се е чувствала прелестно в кожата си, а като дребна имала съществени проблеми със самочувствието. " Когато бях дете страдах от липса на самочувствие. Аз бях доста срамежлива, тиха, постоянно се пробвах да се впиша. Гледах готините деца с почитание и любознание. Мислих си, че самочувствието е нещо, с което се раждаш. По-късно осъзнах, че това е нещо, което моежеш да изградиш ", написа в обществените мрежи Бургазлиева и описа, че ѝ е лишило години да придобие самочувствиея само че и че още работи по него. Тя не пропусна да даде препоръки на почитателите си по какъв начин да се оправят с неналичието на такова.

Виж още:

Най-важното е да се храним по-здравословно и да се движим повече, тъй като здраве без добра храна и спорт е невероятно. Ученето на нови неща и придобиването на нови умения са също измежду нещата, които ще ни държат душевен здрави, само че и физически дейни. Важно е да имаме и вярна стойка на тялото, като Теди признава, че още работи върху това. Медитациите пък успокояват мозъка и тялото, само че и по този метод можем да се опознаем по-добре. 

Важно е да приемем, че не може да направляваме всичко и всички. Някои неща се случват в живота ни, тъй като по този начин е трябвало и вместо да се чудим и ядосваме за какво се случва едно или друго, то би трябвало да приемем обстановката, да преминем през нея и да научим уроците си. Грижата за себе си е също друго значимо нещо, показва Бургазлиева, само че добавя, че няма поради да се топим в тонове с кремове и други нездравословни химикали, а да избираме деликатно козметиката, която използваме и да залагаме на потвърдените естествени и чисти артикули.

Виж още:

Тези споделя, че е значимо всеки ден да сме признателни и щастливи за нещо, само че освен това - да носим облекла, които ни карат да се усещаме удобно и ни усмихват. Самочувствието идва не от марката облекла, а от метода, по който ги носим и силата, която излъчваме.

За край Теди написа - да си подсещаме непрекъснато, че ние сме неповторими по собствен личен метод и всеки един от нас има своя задача в този живот.

Изображение: https://www.instagram.com/teodoraburgazlieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР