Най-изявеният критик на руския президент Владимир Путин Алексей Навални е

...
Най-изявеният критик на руския президент Владимир Путин Алексей Навални е
Коментари Харесай

Байдън: Путин е отговорен за смъртта на Навални

Най-изявеният критик на съветския президент Владимир Путин Алексей Навални е умрял. 47-годишният опозиционер е умрял в наказателна колония, в която излежаваше 19-годишна присъда при специфичен режим.
В Съединени американски щати изненадата, шокът и гневът към този момент започнаха да отстъпват на прагматичните дейности и какво следва. Джо Байдън непосредствено хвърли виновността за случилото се с Навални върху съветския президент Владимир Путин. Това направи и държавният секретар Антъни Блинкен, който е в Мюнхен.
„ В продължение на повече от десетилетия съветското държавно управление и Путин преследваха, тровеха и хвърлеха в пандиза Алексей Навални. В гибелта му в съветски затвор, фиксацията и страха от един човек единствено акцентират слабостта и гниенето в сърцето на системата, която Путин е построил. Русия е виновна за това ”, съобщи Блинкен.
„ Алексей Навални самоуверено се изправи против корупцията, насилието и всички неприятни неща, които държавното управление на Путин правеше. В отговор Путин го токсини, арестува, осъди го за изфабрикувани закононарушения. Не знам какво точни се е случило, само че дано никой не се заблуждава. Путин е виновен за гибелта на Навални. Това, което се случи с Навални е следващото доказателство за бруталността на Путин ”, добави Байдън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР