Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина заведе новороденото си на

...
Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина заведе новороденото си на
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина Събира Тен С Бебето На Плажа

Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина заведе новороденото си на гръцките плажове. „ Първият плаж на Филип, морско момче ще бъде “, отсъди доктор Ко под кадър с бебето на плажа в обществените мрежи.

Относно майчинството тя е безапелационна, че желае да даде на наследника си всичко това, от което тя и сестрите й са били лишени. Когато синът ми се усмихва е като знамение – и целият мир стопира в тези красиви сини очи от които се струи обич.

По през целия ден чувам тежки истории, по какъв начин родители постоянно нараняват своите деца и какъв брой контузии ние получаваме от тях. И уповавам се, че новото потомство ще намерим в себе си мощ да обичаме, да извиним и да дадем на нашите деца, неща, които те сами ние не сме получили от своите родители “, разсъждава още сексоложката с съветски корени, която заведе за първи път сина си в родината на своя брачен партньор – Такис Дретакис.

Кобилкина даде живот на дребния Филип в края на месец февруари, като от този момент от време на време доставя почитателите си онлайн с информация по какъв начин пораства бебето, написа Монитор. Наскоро младата майка призна, че дребният има голям вкус, като й се постанова да го кърми по 7 пъти дневно.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР