Най-хубавото предстои. Но за него трябва да се работи. И

...
Най-хубавото предстои. Но за него трябва да се работи. И
Коментари Харесай

Пеевски: Най-хубавото предстои, но за него трябва да се работи

„ Най-хубавото следва. Но за него би трябвало да се работи. И аз няма да се отклоня от тази отговорност. Вярвам във вас и нашата рационална мощ да го създадем дружно “. Това гласи част от позиция на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, публикувана от пресцентъра на партията.
Цялото изказване може да видите тук:

Изявлението идва след новогодишното послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, в което той изненадващо предложи партията да има не един, а двама съпредседатели – Пеевски и Джевдет Чакъров.
 
Движение за права и свободи е без ръководител от 7 ноември 2023 година, когато остава от поста подаде Мустафа Карадайъ. Нов водач ще бъде определен на националната конференция на партията на 24 февруари.
 
Джевдет Чакъров за първи път е определен за народен представител от Движение за права и свободи през 2001 година В държавното управление на Сергей Станишев е министър на околната среда и водите. От май 2005 година до 2019 година е вицепрезидент и член на Бюрото на Либералния интернационал, като е преизбиран девет мандата поредно без спиране. 

Прочетете още
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР