Най-хубавото, което се случва, е, че няма признаци държавата да

...
Най-хубавото, което се случва, е, че няма признаци държавата да
Коментари Харесай

Мангъров за първи път на брифинг: Най-хубавото е, че няма признаци държавата да се затваря

" Най-хубавото, което се случва, е, че няма признаци страната да се затваря ", включи се за пръв път в брифингите на Министерство на здравеопазването доцент Атанас Мангъров, който от няколко дни е началник на Коронавирус звеното на Инфекциозна болница в София.
Мангъров повтори, че антибиотиците не лекуват ковид, че човек би трябвало да постъпва в болница единствено в случай че има потребност от О2, а в общия случай инфектираните е най-препоръчително да се затворят у дома.
 Мангъров: Виждам, че забележителна част от Коронавирус болните в Инфекциозна болница не са за там Мангъров: Виждам, че забележителна част от Коронавирус болните в Инфекциозна болница не са за там
Положението е, че COVID-отделението на Инфекциозна болница е цялостно. За да приемем някой, би трябвало да изпишем някой. Мисля, че би трябвало да с...
Той предложи на доболничната помощ да стартира да лекува своите пациенти. Мангъров сподели, че е време " да си отпуснем душата " и да стартираме да мислим по медицински, защото е ясно, че една трета от тестванията са позитивни и в свободния живот инфектираният човек върви най-малко няколко дни с вируса, преди да се карантинира.
Хубаво е, че се случва това, което чакахме през цялото време, когато казахме, че ще бъде доста тежко, заключи Мангъров. Балтов незабавно опонира на Мангъров, че би трябвало да се съблюдават карантинните ограничения и всеки да има дисциплинираност и самодисциплина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР