Най-хейтваната от зрители участничка в Ергенът“ Людмила е неузнаваема в

...
Най-хейтваната от зрители участничка в Ергенът“ Людмила е неузнаваема в
Коментари Харесай

Няма да познаете Людмила от „Ергенът“! Най-мразената участничка разцъфна след серия операции

Най-хейтваната от фенове участничка в „ Ергенът “ Людмила е неузнаваема в персоналните си профили в обществените мрежи. Люси, която е считана за най-нелицеприятна от всички дами в сантименталното шоу, е същинската хубавица в Инстаграм.

Според осведомени след излизането си Къщата на любовта, тя се е подложила на серия от пластични интервенции, предизвикана от обидните мнения по отношение на външния си тип.

Людмила е оперирала носа си и коригирала захапката си, поради която получаваше най-вече рецензии. Добавила е и малко филъри най-много в региона на устните, в рамките на естетиката.

„ Прекрасна красива и доста сексапилна мацка си. Имаш неповторима усмивка красавице “, „ Много си нежна, харесва ми новата ти визия “, гласят част от позитивните мнения под фотосите й.

Въпреки коренната смяна обаче, към момента огромна част от феновете я недолюбват. Това се дължи повече на характера, в сравнение с външния й тип. Тя е измежду главните дразнители в „ Ергенът “, постоянно разисква отрицателно и прави злобни мнения за останалите участнички. Люси е в основата на множеството кавги, само че явно Виктор Стоянов я харесва, защото към момента е в шоуто.

Кандидатката за сърцето на Ергена е на 29 години, има личен онлайн магазин за дамска мода и нееднократно е казвала, че се гордее с естествената си хубост. Уви, към този момент не е толкоз натурална…
 Източник: Инстаграм
Източник: Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР