Най-характерното за този летен сезон, по думите й са резервациите

...
Най-характерното за този летен сезон, по думите й са резервациите
Коментари Харесай

Намаленията през август по морето между 10% и 30% frognews.bg

Най-характерното за този летен сезон, по думите й са резервациите в последния миг, предпочетени от огромен брой туристи, за по-евтино море. 

" Както за българския пазар, по този начин и за непознатия пазар, резервациите са в последния миг, на " last minute " множеството бази работехме. Очертаваха се някакви дупки по време на сезона, кито в последния миг се запълваха. Пиковият миг беше доста мощен, като сезон, само че доста къс. Това към което се стреми браншът е удължение сезона на ранните записвания, само че това е обвързвано и с полетите ", каза  Цонева.

Близо 20% ще смъкнат цените от втората половина на август хотелиери от „ Слънчев бряг “. Тази година пониженията няма да са фрапантни, тъй като самият сезон започва с по-ниски цени, разяснява Веселин Налбантов, който е притежател на един от хотелите в морския курорт. По думите му, ние сме най-евтината дестинация в цяла Европа. 

 

" Традиционно 20% понижение може да има, само че това ще стане след 20-ти август. Но цените и в този момент са относително ниски. 20% е търпимо, всеки един ще се съобрази, ще направи понижение, само че повече понижение не може да има ", сподели Налбантов.

 

Това лято в " Слънчев бряг " най-вече са полските туристи, следвани от англичани и румънци. И тази година, поради войната, руснаците отсъстват, като туристи у нас. Те обаче, по думите на Веселин Налбантов са най-желаните клиенти, тъй като харчат най-вече пари. Той дефинира този летен сезон, като равностоен на миналогодишния, само че с по-малки облаги. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР