Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния

...
Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния
Коментари Харесай

Летище София сертифицирано с най-високата степен за работа в условия на коронавирус |

Най-голямото интернационално летище у нас получи здравна акредитация от Международния съвет на летищата. Това е самопризнание за напъните на мениджърския екип на СОФ Кънект за въведените противоепидемични ограничения в изискванията на Covid-19 и обезпечаване на безвредна среда.

„ За мен е извънредно наслаждение, че получихме тази висока оценка за работата ни. Важно за нас е нашите пасажери и чиновници да се усещат сигурни и спокойни, изключително в този момент когато хората възнамеряват летните си пътувания. Благодаря на целия екип за постоянството, отговорността и всеотдайността “, показа Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на СОФ Кънект.

Получената здравна акредитация прави оценка най-хубавите международни практики за здраве и сигурност, прилагани на интернационалното летище София. Те включват всички аспекти на пътническото обслужване и летищните действия - разчистване и стерилизация, здравен надзор, обезпечаване на физическа отдалеченост и пространство за отбрана на личния състав и пасажерите, връзка и осведоменост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР