Най-голямото кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 ще

...
Най-голямото кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 ще
Коментари Харесай

Най-голямото експо за квалифицирани кадри на 10 септември в Арена Армеец

Най-голямото кариерното експо за квалифицирани фрагменти Career Show 2019 ще се организира на 10 септември в зала Арена Армеец. 150 топ компании ще търсят експерти измежду над 2000 претенденти, които ще посетят събитието.

Career Show 2019 се организира под патронажа на Министерство на стопанската система и получава поддръжката на редица институции и организации.

Разположено на близо 3 дка повърхност, с изключение на среща с работодатели, експото предлага общо 4 тематични подиуми - Career Boost, Life and Work Balance, Silicon Valley и Main stage. В програмата уредниците залагат разнообразни лекции, полемики и уъркшопи за кариерно и личностно развиване. Нетуъркинг зоната събира на едно място лектори и експерти от България и чужбина, а тематиките покриват интереса на ИТ експерти, високи технологии, кариерни препоръки, баланс работа - персонален живот и други интензивности.

Регистрацията за претенденти е изцяло безвъзмездна, само че наложителна и може да я извършите бързо и елементарно тук: https://careershow.bg/register/

"С Career Show подвигаме кариерните събития на едно ново равнище. Експото е освен най-голямото такова за квалифицирани фрагменти, само че и предлага добавена стойност с програмата си. Специалисти на едни от най-големи компании в България ще чакат претенденти с атрактивни оферти и благоприятни условия за развиване. Съобразили сме се с потребностите на всеки, който желае да участва като даже отделянето на обедната отмора би било задоволително време, с цел да дойдете да се срещнете с работодателите и да вземете присъединяване в дейностите”, споделят от уредниците.

Специална телевизия Career Show TV ще излъчва забавни изявленията в уеб страницата и страницата на събитието във Фейсбук. Церемонията по разкриване онлайн, както и програмата по Career Show TV ще гледате със съдействието на streamer.bg.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР