Най-голямото желание на спрягания за бъдещ премиер на страната Кирил

...
Най-голямото желание на спрягания за бъдещ премиер на страната Кирил
Коментари Харесай

Ако Кирил Петков не беше политик, може би щеше да е барабанист

Най-голямото предпочитание на спрягания за предстоящ министър председател на страната Кирил Петков е било да стане барабанист в паметна група като " Бийтълс " или планинар.

Това стана ясно на премиерата на кино лентата за умрелия Боян Радев - " Отново съм тук ", чиято премиера бе преди ден в София. На нея Кирил Петков участва дружно със фамилията си. Политикът бе тайно на прожекцията, само че не отхвърли да се снима и поговори с почитатели и другари.

" Винаги съм бил по планините от първи клас, морето също обичах, а родителите ми не бяха изключително контролиращи. Но постоянно съм мечтал да съм барабанист ", с усмивка показа Петков и добави, че обичаната му група за цялостен живот си остава " Бийтълс ".

Майката на политика е преподавател по български, а татко му по биология и двамата са му дали доста като " нравствен " старт. Любимата книга на Петков е " Майстора и Маргарита ", както и тези на Майн Рид. Харесвал и една от творбите на Захари Карабашлиев - " 18% сиво ".

На прожекцията почитателите на бъдещия министър председател схванаха, че в действителност бащата на Кирил Петков е бил преподавател на Боян Петров, когато покорителят на върхове и разпален бранител на зелените дела е едвам в 4-ти клас. По-късно стават и другари. Именно поради това бащата на Петков, без да се колебае, потегля към Хималаите, с цел да се опита да откри и избави алпиниста. Изтеглят 30 000 $ от сметката си и 6 часа след взетото решение потеглят за Непал. В устрема си да създадат невъзможното подвигат избавителния хеликоптер доста над височината, за която има позволение да лети, даже виждат смъртоносния връх отвисоко, само че напъните им са напразни. Според Кирил Петков обаче нито изхарчените пари, нито напъните са били напразно, откакто е имало вяра. " Никога не се отхвърлям, та даже нещата да не свършат с " хепиенд ", споделя Петков.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР