Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци

...
Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци
Коментари Харесай

Академия за родители отново гостува в Плевен

Най-голямото гратис събитие за бъдещи и сегашни майки и бащи -, още веднъж ще гостува в Плевен . След триумфа на форума предходната година, през 2019-та още веднъж чакаме всички фамилии в Панорама МОЛ в Плевен незабавно след утринното кафе и закуска на 9 ноември (събота) от 10 до 16:30 часа. Академия за родители ще събере на едно място 10 лектора с забавни тематики, повече от 20 организации, 10 експерти за безвъзмездни съвещания и 5 креативен работилнички за деца. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, образование и обучение.

По време на цялата лекционна част ще се дискутират значими въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Д-р Елица Гьокова , акушер-гинеколог в Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „ Д-р Г. Странски “ ЕАД –Плевен, ще опише в детайли каква следва да е подготовката за раждане и ще отговори на всички въпроси. Доц. доктор Рада Маркова ще даде скъпи препоръки за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Мария Кънева от Ла Лече Лига Плевен ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси по отношение на кърменето.Бъдещи и сегашни родители ще могат да се включат в разискване и на въпроси за съня на бебето, ароматерапията в интерес на здравето и по какъв начин с помощта на стволовите кафези може да се погрижим за фамилията си.

Програмата ще продължи с полемика за детските прочувствени рецесии. Лектор по-темата ще е Радостина Стоянова - детски психолог. За дисциплината, която работи, ще ни поговори Теодора Борисова - преподавател и сертифициран инструктор по програмата Трениране на сполучливи родители. В профилираните кътове на нашите другари и сътрудници от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Ла Лече Лига, Селена Целс, Doppelhertz, Future Health, Център за безвреден интернет, Училище за бъдещи родители “Щъркел ” и други, всички родители ще могат да получат безвъзмездна консултация по време на цялото събитие.

Събитието е гратис, само че със наложителна регистрация.

Всеки може да резервира място на на Академия за родители.

Още забавни вести за идния конгрес можете да научите от на събитието. Каузата на Академия за родители е да дава настояща, справедлива и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

35+събития към този момент са факт.

20 000+семейства посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.-->

200+водещи организации от бизнеса и неправителствения бранш си партнират Академия за родители.

100 000+бъдещи и сегашни родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общественост от ангажирани родители, които не стопират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен " Академия за родители " е участник в Акселератора на състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА, проведен от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Chang България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР