Най-голямата технологична компания в Европа SAP обяви фирма „Бизнес услуги

...
Най-голямата технологична компания в Европа SAP обяви фирма „Бизнес услуги
Коментари Харесай

„Бизнес услуги и технологии“ ООД спечели статут на златен партньор на SAP


Най-голямата софтуерна компания в Европа SAP разгласи компания „ Бизнес услуги и технологии “ ООД (BST) за собствен златен сътрудник в България. Глобалният софтуерен водач отличава с този статут компании, потвърдили се като специалисти в доставката, внедряването и поддръжката на SAP решения.

„ За нас е чест и отговорност да спечелим едно от най-високите равнища на партньорство и да бъдем „ златен сътрудник “ на SAP. BST e и сертифициран център за поддръжка на решенията на SAP (Partner Center of Expertise). Тези достижения са самопризнание за усърдната работа на целия ни екип и гаранция за нашите клиенти, че получават качествено и експертно обслужване. “, съобщи Герчо Каракашев, шеф на BST.

Компанията предлага сложни решения, включващи бизнес консултиране, създаване на IT инфраструктура, внедряване и поддръжка на SAP решения. За да може да отговори на бизнес условията на своите клиенти и да бъде техен благонадежден сътрудник по пътя им към цифровата промяна, BSTима построени основни пълномощия в едни от най-иновативните решения на SAP за ръководство на всички процеси в една организация, като SAP S/4 HANA, SAP BI, SAP C/4 HANA (C4C, C4S), SAP ARIBA / ARIBA SNAP, SAP HYBRIS (B2B, B2C, B2B2C, Marketing), SAP SuccessFactors.

Със своя екип от над 50 консултанти и специализация в разнообразни браншове от промишлеността, „ Бизнес услуги и технологии “ ООД осъществя сполучливи планове в България, Съединени американски щати, Европа, Близкият изток, Азия и Африка. Освен това, BSTима упоритости да се трансформира в една от най-иновативните компании освен в България, само че и на интернационалния пазар и е насочила старания към разширение на своето портфолио, включвайки SAP S/4 HANA Cloud, SAP Cloud Platform и Internet of Things (IoT).

„ Бизнес услуги и технологии “ ООД е образец за интелигентно дружество в ерата на цифровата промяна. С помощта на решенията, предоставяни от SAP, компанията може да отговори на провокациите, които бизнес средата слага. В едно интелигентно дружество, данните и процесите са основен фактор за триумф, а технологии като AI, Machine learning, IoT и analytics разрешават автоматизация, която спомага за реализацията на по-значими цели.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР