Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България направи коледна изненада

...
Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България направи коледна изненада
Коментари Харесай

Kaufland подарява най-желаната детска играчка от асортимента...

Най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България направи коледна изненада за децата от всички общински детски градини в Карлово, като им подари най-желаните коледни играчки от асортимента си – дървени детски кухни KidLand. Компанията дава играчки на всяка една от групите от всички детски градини на територията на общината, като самодейността е част от цялостната й политика за стабилно развиване.

„ Благодарни сме, че нашата община беше определена и всички наши детски градини ще получат обичаната играчка. Жестът е доблестен и индикативен за положителното партньорство сред община Карлово и Kaufland България “, разяснява доктор Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово. 



„ Подкрепата на локалните общности в градовете, в които присъстваме, е наша дълготрайна политика, тъй като имаме вяра, че това е в основата на сполучливия модел на развиване. В допълнение на даренията от храна и вода, които направихме към най-пострадалите села в общината при наводнението тази година и във връзка идните коледни празници, ще зарадваме и най-малките жители на община Карлово. Като жест на внимание и грижа към пълноценното развиване на децата от всяка от групите в общинските детски градини ще дарим дървени детски кухни, с които да си играят в тяхното всекидневие “, разяснява при връчването на дарението Георги Янев.

„ Детските кухни KidLand са най-търсената детска играчка от личната ни марка KidLand. Те са създадени с грижа, както за най-малките, по този начин и за природата – те имат FSC документ, който подсигурява, че употребяваните материали при тяхното произвеждане съблюдават строгите стандарти за стабилно стопанисване на горите. Вярвам, че с тези играчки децата ще могат с изключение на да играят и да опознават света и да учат повече за него “, добави Красимир Тодоров, управител „ Акционен мениджмънт “ в компанията. 



Детските кухни Kidland са част от разнообразния подбор от детски артикули, които Kaufland ще предлага в своите 63 хипермаркета в страната. Освен тях клиентите на водача в модерната търговия могат да намерят повече от 400 продукта за девойки и момчета с марката Kidland в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места. Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР