Най-голямата ни певица Лили Иванова се оказа голяма неблагодарница. Тя

...
Най-голямата ни певица Лили Иванова се оказа голяма неблагодарница. Тя
Коментари Харесай

Сестрата на Лили Иванова я приютяваше всяка Коледа, за да не празнува сама като куче, а певицата 1 лв. няма да остави на децата й

Най-голямата ни певица Лили Иванова се оказа огромна неблагодарница. Тя няма деца и брачен партньор, по тази причина на всеки фамилен празник е със сестра си и племенниците, както и с техните фамилии.

Примата на музиката ни години наред не оставаше сама като куче на Коледа и Великден поради сестра си Лиляна, само че през днешния ден е не запомнила всичко това и демонстрира голяма безчовечност.

Миналата година примата се „ отблагодари ” на сестра си с пращане в старешки дом. Тази година пък й „ завеща ” едно огромно нищо, въпреки да има към 20 млн. лева в брой и в парцели.

Всъщност Лили е по-малка от Лиляна, а и в по-добро здраве, тъй че се чака да надживее сестра си. Можеше обаче да остави нещо на племенниците си и техните деца. Все отново и тя се води баба на последните, само че очевидно не изпитва такива усеща към тях.

Егоизмът на Лили Иванова е водещ в живота й от доста години насам. Неслучайно нейните билети за концертите бяха едни от първите на безбожни цени след идването на прехода. В момента не престават да са доста скъпи, въпреки певицата да е на цели 84 година и да не може да се движи доста по сцената, като даже не помни текстовете си, а ги чете по време на осъществяванията си.

Примата показва нарцисизъм като млада и в персоналния си живот. Тя провали няколко брака и по този начин и не си осинови дете, което да запълни празнината от обстоятелството, че не може да стане биологична майка.

Всичките й милиони ще отидат след гибелта й във фондация „ Лили Иванова ”.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Лили Иванова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР