Най-голямата крипто платформа в световен мащаб Binance обяви, че официално

...
Най-голямата крипто платформа в световен мащаб Binance обяви, че официално
Коментари Харесай

Binance придобива дял в Twitter

Най-голямата крипто платформа в международен мащаб Binance разгласи, че публично се включва в договорката за Twitter и придобива дял в обществената мрежа. Припомняме, във вчерашния ден притежателят на Tesla и SpaceX Илън Мъск разгласи, че сполучливо е финализирал трансакцията за сумата от 44 милиарда $.

С присъединяване си в Twitter Binance вижда голяма опция за стимулиране на всеобщото разпространяване на криптовалутите и достигането до нови аудитории. Преди време най-голямата блокчейн компания в света разгласи инвестиция в размер на 200 милиона $ в една от най-авторитетните бизнес и финансови медии Forbes.

“Изключително разчувствани сме да можем да помогнем на Илън да осъществя новата си визия за Twitter. Нашата роля в тази договорка е да построим мост сред обществената медия и Web3 дружно, с цел да разтеглим приемането на криптовалутите и блокчейн технологията в международен мащаб ”, показа създателят на Binance CZ.

“Хората постоянно надценяват опциите на настоящите пазарни условия да забавят необратимото всеобщо приемане на криптовалутите. В web3 няма мечи или бичи пазар, има само технологията, която стои зад крипто. Web3 ще продължи да пораства експоненциално и новите на практика случаи на приложимост на криптовалутите ще не престават да се усилват. Като водещата компания за Web3 инфраструктура, ние гледаме напред, с цел да предоставим решения, които ще поправят пропуските и проблемите на отминаващия Web2 свят ”, показа Патрик Хилман, Главен изпълнителен шеф по тактиката в Binance.

Binance е водещата блокчейн екосистема в света и снабдител на инфраструктура за криповалути, което включва и най-голямата по оборот борса за криптовалути. Спечелила доверието на милиони консуматори по целия свят, Binance е отдадена на увеличението на свободата на парите за потребителите и основаването на си на необятно портфолио от крипто артикули и оферти като търгуване и финансиране, крипто обучение, разбори на пазара, вложения и поддръжка за стартъпи, децентрализирана инфраструктура, щедрост и поддръжка на положителни дела по целия свят. За повече информация може да посетите https://www.binance.com/bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР