Най-голямата китайска верига за бързо хранене в САЩ - Panda

...
Най-голямата китайска верига за бързо хранене в САЩ - Panda
Коментари Харесай

Най-голямата китайска верига за бързо хранене в САЩ отвори първия си роден ресторант

Най-голямата китайска верига за бързо хранене в Съединени американски щати - Panda Express - отвори първия си ресторант в роден Китай. Той се намира в Кунмин - столицата на югозападната китайска провинция Юннан, написа локалният уебсайт Yicai.

Андрю Ченг от Китай основава Panda Express в Пасадина, Калифорния, през 1973 година, а неговите кулинарни шедьоври образуват главното усещане на доста американци за китайската храна като цяло и стават една от основните аргументи за любовта на американците към китайската кухня.

Логото на ресторанта е същото като това на неговия родител в Съединени американски щати. Менюто включва и емблематичното пиле Kung Pao (Kung Pao Chicken), както и известното мандариново пиле (Tangerine Peel Chicken), оповестява изданието The Paper.
 8-те най-големи вериги за бързо хранене
8-те най-големи вериги за бързо хранене

Повечето от тях имат заведения за хранене и у нас

Китайски студент, учещ в Съединени американски щати, който няколко пъти е бил в Panda Express в Съединени американски щати, обаче сподели, че усетът е " порядъчен, добър ". Според него менюто не е в синхрон с усета на китайците, защото това е типичната бърза храна и по този метод може да не успее да притегли локалните консуматори.

Веригата е отворила над 2 000 магазина в Съединени американски щати след над 40 години напредък. За предходната година компанията е отчела годишни доходи в размер на 35 милиарда щатски $, демонстрират данните на Forbes, оповестени в края на 2019-а.
 KFC изпревари конкуренцията, откри първия ресторант за бързо хранене в Тибет
KFC изпревари конкуренцията, откри първия ресторант за бързо хранене в Тибет

В Китай има над 5 хиляди обекта на веригата
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР