Най-големият учителски синдикат в Англия обмисля да настоява за по-нататъшни

...
Най-големият учителски синдикат в Англия обмисля да настоява за по-нататъшни
Коментари Харесай

Учителите обмислят гласуването за нова училищна стачка, тъй като моралът е паднал до „ниско ниво за всички времена“

Най-големият училищен профсъюз в Англия обмисля да упорства за по-нататъшни стачки на фона на предизвестията, че моралът в учебните заведения е достигнал „ ниско равнище “.

Националният учебен профсъюз (NEU) ще разиска дали да гласоподава публично членовете за протестни дейности за възнаграждение и финансиране на учебните заведения, откакто преобладаващото болшинство уточни, че ще поддържа напускането. Индикативно гласоподаване на членовете в Англия предходната седмица откри, че 90,3% от подкрепените протестни дейности за повишение на заплатите над инфлацията през 2024/25 година при изборна интензивност от 50,3%.

Учителите и учебният личен състав взеха присъединяване в вълна от стачки предходната година, само че координираните напускания през есента бяха анулирани, откакто синдикатите одобриха предложение от държавното управление за 6,5% заплата. Но напрежението още веднъж избухна, откакто държавното управление съобщи, че заплащането би трябвало да се върне на „ по-устойчиво равнище “ „ след „ две невиждани години “ в представянето му пред н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР