Най-големият страх на една жена е ще я потърси ли

...
Най-големият страх на една жена е ще я потърси ли
Коментари Харесай

Ще те накарам да полудееш по мен. Жената, с която си легна

Най-големият боязън на една жена е ще я потърси ли мъжът, с който е преспала? Или ще е просто следващата му плячка, чието име даже ще не помни след няколко дни. Жените би трябвало да бъдат изключително деликатни в чие легло лягат и на кой мъж се отдават. За никого не е загадка, че светът се препълни с мачовци, които биха създали всичко, с цел да вкарат в леглото си всяка жена.

Но в случай че искаш да се открояваш и да бъдеш тази, която ще запомни, би трябвало да знаеш някои неща. Мъжете губят интереса си тогава, когато към този момент „ завоюват “ вниманието и тялото на дамата, която са си набелязали. Затова ще допуснеш неточност в случай че му се отдадеш прекомерно скоро или ти първа изявиш предпочитание. В момента, в който той забележи, че изпитваш благосклонности към него, играта ще стане още по-лесно и прекомерно скучна за този мъж.

Не би трябвало да се отдаваш на страстите и възприятията. Остави за малко сърцето си и наивността и намерения действително на обстановката. Има огромна евентуално откакто си преспала с него, той повече да не те потърси. Но има и късмет да го направи. Дори повече. Може да го накараш да полудее по теб. Струва ти се смешно? Невъзможно? Само почакай! След като прочетеш до дъно тази публикация, ще схванеш, че няма невъзможни неща. Дори и в любовните игри. В които все някой би трябвало да загуби. Но дано този някой не си. А той. И дано да изгуби. Ума си. По теб.

Представяме ти някои способи, с които ще го влудиш по теб.

Наслади се на отминалия момент                                              

След като половия миг завърши, насладата от него може да продължи даже седмица или две. Това нормално се случва, когато изпитваш усеща към мъжа, на който си се отдала. Ако искаш да го задържиш до теб, не се срамувай и го предложения да излезете на кафе или кино. Така ще сте дружно освен в леглото и ще имате по-голяма опция да се опознаете и да споделяте по по-различен метод.

Нека той разбере, че освен половите връзки с него имат значение. Времето, прекарано дружно в правене на разнообразни и елементарни неща, също може да бъде прелестно.

Кажи му коя си

Мъжете се обвързват прочувствено доста по-трудно от дамите. Те са склонни да изпитат нещо към дамата, единствено когато са преспали с нея. Но имай самообладание. Накарай го да разбере, че не си полов обект, а жена, изпълнена с фантазии и цели. Борбена и упорита, която знае каква е и какво желае от живота. Нека осъзнае, че не си следващата празноглава кукла за една нощ.

Вероятността да продължи да желае да поддържа връзка с теб е доста по-голям. Защото ще събудиш интереса му и ще желае да те опознае повече.

Дръж се повърхностно

След като преспиш с него, никога не започвай да му приказваш за сериозна връзка. Това плаши доста мъжете. Знаем, че ти искаш да се обвържеш с него и да не се виждате единствено за два часа, късно вечер, само че от време на време би трябвало да изчакаш малко, с цел да получиш това, за което копнееш.

Не очаквай след първата нощ, прекарана дружно да ти предложи. Дори и да желае това, той се нуждае от време. Дръж се доброволно и остави нещата да се случат последователно. Но в това време се приготви душевен и прочувствено, тъй като може и да се разочароваш от него и желанието му към теб.

Важна си единствено ти

Не позволявай на мъжете да вземат цялата ти сила. Трябва да се грижиш на първо място за себе си. Докато чакаш нещата сред вас да се задълбочат, разсейвай мозъка си с действия, които обичаш да правиш и ти доставят наслаждение. Спортувай, излизай с приятелки, забавлявай се. Дори и да си влюбена в този мъж, светът не свършва с него. Не може да се затвориш и да не излизаш на никое място, чакайки отговор от него. Колкото по-малко го мислиш, толкоз по-лесно ще се получат нещата сред вас.

Не забравяй, че си жена

Сега, повече от всеки път, би трябвало да разбере какъв брой мечтана и харесвана си. Бъди уверена в себе си и хубостта си. Поддържай форма и се грижи за външния си тип. Изразявай себе си, посредством тоалетите, които носиш. Дръж се като жена, която знае какво желае и още по-важното – знае по какъв начин да го реализира. В неговата компания бъди още по-уверена. Така ще разбере, че не се притесняваш от случилото се с вас и не ти пречи да поддържаш контакт с него. Споделяй повече в обществените мрежи, с цел да разбере, че си обществена и харесваш външния си тип. Обличай се секси, само че не просташко. Бъди положително настроена и знай, че даже и да не стане по този начин, както си очаквала, сигурно има причина. Която след време ще схванеш. Или както се споделя: „ Всяко зло за положително “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР