Най-големият полицейски синдикат скочи на новия министър на вътрешните работи

...
Най-големият полицейски синдикат скочи на новия министър на вътрешните работи
Коментари Харесай

Полицейските синдикати скочиха на новия министър

Най-големият полицейски профсъюз скочи на новия министър на вътрешните работи Калин Стоянов и разгласи, че няма да му даде 100 дни толеранс.

От синдиката желаят незабавна и незабавна среща със Стоянов, на която ще показват за следващ път визията си за устойчива смяна и възстановяване изискванията на труд в Министерство на вътрешните работи и ще чака вдишване на съответни задължения, които да бъдат изпълнени в съответен времеви диапазон.

От организацията споделят, че няма да дадат на Стоянов толеранс, тъй като той има дълъг престой в системата на Министерство на вътрешните работи да се чака, че не е осведомен с проблемите в нея

Повече от две години Министерство на вътрешните работи се ръководи от политически фигури, на които се постанова СФСМВР да изяснява какво съставляват общественият разговор и мир, каква е ролята на синдикатите и смисъла на термина „ обществени сътрудници “. За страдание, макар положените старания от Федерацията и към сегашния миг в Министерството общественият разговор е неефикасен, обществените сътрудници –неглижирани, а чиновниците и техните права – подценявани, споделят синдикалистите.

Етикети: МВРполициясиндикати
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР