Най-големият партньор на AMD при видеокартите, хонконгската компания Sapphire Technology,

...
Най-големият партньор на AMD при видеокартите, хонконгската компания Sapphire Technology,
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на док станцията за видеокарти Sapphire GearBox

Най-големият сътрудник на AMD при видеокартите, хонконгската компания Sapphire Technology, показа личен модел на външна док станция за видеокарти с име GearBox . Тя е съвместима с видеокартите на AMD и Nvidia, и предопределена за преносими компютри и миникомпютри с Thunderbolt 3 интерфейса, осигуряващ скорост за продан на данни 40 Gb/s.



Габаритните размери на устройството са 300 x 138 x 204 милиметра. Поддържат се еднослотови и двуслотови видеокарти с PCI-Express x16 интерфейс. Дължината на поставената в док станцията видеокарта не може да бъде повече от 266 милиметра, а височината – не повече от 125 милиметра. Консумацията на графичната карта не би трябвало да надвишава 300 W. В док станцията е подложен 500 W захранващ блок с няколко PCI-E Power конектора.



Sapphire GearBox поддържа технологията PD Charging (Power Delivery Charging) за зареждане на преносими компютри с мощ на зареждане до 60 W. На задния панел са сложени Gigabit Ethernet конектори и два USB 3.0 врата за включване на периферни устройства. Освен това, новата док станция е сертифицирана от Apple и може да се употребява с нейните устройства.

Препоръчителната цена на док станцията Sapphire GearBox  е  $340 . Предлагат се и версии с видеокартите Sapphire Radeon RX 58 от сериите Nitro+ и Pulse при цена от $540 до $580.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР