Най-големият и скъп самолетоносач в света - американският Gerald R.

...
Най-големият и скъп самолетоносач в света - американският Gerald R.
Коментари Харесай

Най-големият американски самолетоносач USS Gerald R. Ford пристигна в Анталия

Най-големият и безценен самолетоносач в света - американският " Gerald R. Ford " (CVN 78) с цена $12,9 милиарда - дойде в пристанището на турския град Анталия, оповестява американското посолство в Турция. 
 
USS Gerald R. Ford е най-новият и най-усъвършенстван самолетоносач на Военноморски сили на Съединени американски щати. CVN-78 е най-висококачественият транспортен съд от самолетоносачите от клас Ford.
 
Това посещаване на самолетоносача, който е ситуиран в зоната на активност на Европейското командване на военноморските сили на Съединени американски щати (NAVEUR), дава опция за задълбочаване на мощното партньорство сред Съединени американски щати и Турция, прибавят от посолството.
 
Според шефа на пристанището Озгют Серт на борда на самолетоносача има 4500 души екипаж. " Екипажът на кораба " Джералд Р. Форд " се разноски из Анталия и направи няколко покупки. Туристите и жителите на града от своя страна следят кораба с интерес ", сподели той, представен от организация Анадолу.
 
Военноморските сили на Съединени американски щати, които постоянно организират учения с Турция, изпратиха най-големия самолетоносач на Военноморски сили в Анталия незабавно след визитата на командния транспортен съд на Шести флот USS Mount Whitney в Истанбул и ракетният крайцер USS Normandy посети Аксаз.
 
Контраадмирал Ерик Еслих, пълководец на 12-а ударна група на самолетоносачи, съобщи в изказване за визитата: " Ударната група на самолетоносача " Gerald R. Ford " действаше дружно с нашите сътрудници в турските военноморски и военновъздушни сили, преди да доближи Анталия и организира серия от учения в доста области. Тези учения укрепиха връзките ни с Турция и ускориха споделеното ни схващане за морските тактики и процедури, като подкрепиха задачите ни за оперативна съгласуемост. Освен това нашите групови старания укрепват общата ни цел за реализиране на мир и непоклатимост в района ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР