Най-големите ски курорти в България ще открият началото на зимния

...
Най-големите ски курорти в България ще открият началото на зимния
Коментари Харесай

Ски курортите с 4.5G мрежа за старта на сезона

Най-големите ски курорти в България ще открият началото на зимния сезон с 4.5G мрежа, която ще обезпечи скорост на връзката до 150 Mbps, което е с 30% повече по отношение на до момента, оповестиха от Мтел, която внедрява технологията " Обединяване на честоти” (Carrier Aggregation). Така се обезпечава неведнъж по-бърз интернет според от потребления честотен набор.

Телекомът възнамерява да внедри " Обединяване на честоти” и в цялата страна до есента на 2018 година

Засега от по-високите интернет скорости ще могат да се възползват туристите в Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе и Добринище, както и скиорите на Витоша. С връзка в 4.5G мрежа ще разполагат и гостите на водещите спа дестинации у нас – Велинград, Сандански, Сапарева баня, Хисаря и Белчин.

Новината бе обявена при оповестяването на старта на ски сезона от Българска федерация ски, чийто общоприет спонсор за девета година е " мобилтел ".

" За нас е постоянно е било привилегия да бъдем част от триумфите на нашите скиори и сноубордисти. Радваме се, че с новата 4.5G мрежа ще помогнем на почитателите на зимните спортове у нас, да изпитат едно ново преживяване по време на своята почивка. Стискам палци то да е обвързвано и със шерването на триумфите на Саня Жекова и Радослав Янков по време на стартовете от Световната купа по сноуборд в Банско.”, спосочи Илияна Захариева, шеф " Корпоративни комуникации” в Мтел.

За пръв път напролет на 2016 година телекомът показва опциите на 4.5G мрежата със скорост на мобилния интернет над 170 Мbps.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР