Най-доброто за България е да има предсрочни избори, но ако

...
Най-доброто за България е да има предсрочни избори, но ако
Коментари Харесай

Костадинов: Ако ГЕРБ иска по-голяма хапка от властта, ѝ трябват предсрочни избори

Най-доброто за България е да има предварителни избори, само че в случай че ГЕРБ създадат държавно управление, ПП-ДБ ще запазят към 40% . Такава прогноза направи пред БНР водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той означи, че има неодобрение от страна на американския дипломат, заради което

Според него при сегашните договаряния явно нещата ще се извърнат на 180 градуса и в последващо държавно управление ГЕРБ ще има доста по-голяма тежест.

" ГЕРБ са основани, с цел да ръководят, а не да вземат участие в опозиционната битка и като мине време, тази партия огладнява. ГЕРБ е основана да ограбва и краде бюджета. ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е корпорация - една олигархична престъпна клика, която на процедура е основана да преразпределя публични запаси. Не я интересува дали хората я харесват, тъй като, като дойдат избори, те си купуват ", разяснява Костадинов.
 ПП-ДБ оставят на Румен Радев да реши какъв брой време да договарят с ГЕРБ
ПП-ДБ оставят на Румен Радев да реши какъв брой време да договарят с ГЕРБ

Макар и връзките в обединението да са комплицирани

По негови думи ГЕРБ съумели да отвратят и отхвърлен голяма част от българите от изборната система. ПП-ДБ също купували гласове.

Според него има нещо, което би могло да наклони везните в друга посока. Лидерът на " Възраждане " акцентира, че ПП-ДБ се срутват доста.

" Това значи, че в случай че ГЕРБ желаят още по-голяма хапка от властта, би трябвало да провокират предварителни избори , ПП-ДБ да паднат и ще им бъдат любовница, която да ги крепи във властта ", проучва той.

По негови думи основателите на българските държавни управления в последните години са американците.

" Но нас не ни управляват. Ние сме получавали предложения за диалози, само че постоянно сме отказвали влизане в ръководството, тъй като нашите възгледи са разнообразни. Искаме България да е самостоятелна страна и със лична политика ", посочи Костадинов.

Той предложи под " евроатлантическо държавно управление " да се схваща " американско ".

Костадинов съобщи, че Европа се тресе от обществени митинги срещуи с Европейската комисия се подстрекава и насърчава войната в Украйна. Той се притеснява, че това може да докара до война сред натовски страни.
 Мария Габриел има потребност от още малко време
Мария Габриел има потребност от още малко време

Не слага червени линии в договарянията

Войната чука на прага ни и единствената мощ, която може да я спре, е " Възраждане " със съдружници като " Алтернатива за Германия " и други ", означи партийният водач.

Според него " ние сме инфекциозен образец в Европа и Европейски Съюз и се оказва, че една междинна и дребна страна като България може да се трансформира в образец ".

Той бе безапелационен, че няма нищо извънредно и коренно във " Възраждане ".

" Ние приказваме за мир и договаряния и че тази война би трябвало да бъде спряна. А Урсула и Макрон приказват за война, да се разгори този спор. Искате война - гласувайте за Урсула, за Кирил Петков, Асен Василев, Бойко, само че те няма да отидат на фронта, нито техните деца и внуци, ще отидем елементарните хора ", посочи Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР