Най-добрият водещ у нас Слави Трифонов се впуска в политиката,

...
Най-добрият водещ у нас Слави Трифонов се впуска в политиката,
Коментари Харесай

Слави Трифонов изненада Би Ти Ви за втори път! Те не очаквали, че няма да поднови договора на шоуто си! +Дългия влиза в политиката

Най-добрият водещ у нас Слави Трифонов се впуска в политиката, разбра HotArena.

От години насам Дългия загатва за сходен процес на събитията. За момента няма изясненост дали Слави ще стартира собствен политически план, като направи партия да вземем за пример. Много по-вероятен наподобява разновидността да застане зад някоя групировка или съответна персона, писа „ България Днес “.

Съвсем алегорично, Слави избра 6 май, Деня на храбростта, с цел да разгласи, че след 19 години стопира шоуто си.

Само четирима индивида от шоуто знаеха за това, другите бяхме сюрпризирани. Догадки имаше доста, само че в кръга на майтапа “, споделиха актьорите от шоуто. Според всички на Дългия му е писнало от Би Ти Ви. Защо и какво тъкмо се има поради, не е ясно. От самата телевизия също са сюрпризирани от държанието на шоумена.

Водим диалози със „ Седем осми “ и както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат. Все още нямаме формален отговор от „ Седем осми “. Ще се изясним в идващите няколко дни в публична среща “, оповестиха от медията.

По информация на източници Слави не слиза вечно от сцената. Следващите лични стъпки на Трифонов ще бъдат оповестени напълно скоро в предаването. От обръщението на водещия към феновете стана ясно, че най-вероятно следва промяна на позицията. „ От позицията, в което сме в този момент, ние не можем да създадем повече. Затова аз взех решение да не възобновяваме контракта с Би Ти Ви “, разясни още Слави.

Дали тази промяна ще е телевизионна, политическа или друга посока, Слави към този момент не разкрива. „ Не се усещаме част от медийната среда. Бихме желали тази среда да е друга “, сподели още шоуменът.

Само преди години в диалог в шоуто с ген. Румен Радев Трифонов за първи път показа за бъдещи свои упоритости в политиката.

На мен ми харесва по какъв начин се държиш и по какъв начин изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда до дъно откровен – политиците би трябвало да наподобяват като тебе. Всъщност ти за какво не станеш политик? Ген. Румен Радев: Моите упоритости са в региона на авиацията и военното дело. Слави Трифонов: … Засега. Те и моите са в региона на шоуто… Засега. “.

Години след този разговор в „ Шоуто на Слави “ сред Трифонов и ген. Радев, тогава пълководец на авиобаза „ Граф Ингатиево “, двойната закана на водещия, наподобява, се сбъдва. Докато генералът стана президент, Слави, екипът му и техният референдум последователно се трансфораха във фактор, с който партиите се съобразиха. Нещо повече – шоуто месеци води акция против всички институции, през които мина самодейността им за допитване – депутати, президент, Конституционен съд.

Съвсем допустимо е Слави просто да смени медията. Скоро ще узнаем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР