Най-добрият ни тенисист Григор Димитров записа специално видеообръщение към българските

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров записа специално видеообръщение към българските
Коментари Харесай

Григор Димитров зарадва феновете си в България


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров записа особено видеообръщение към българските си почитатели, което беше излъчено на първата публична конференция за шампионата от АТР 250 Garanti Koza Sofia Open при започване на 2018 година. Българинът завоюва миналогодишното издание и ще пази купата си, увериха уредниците.

" Здравей, България. Много се веселя да споделя с Вас, че и идната година ще играя в зала „ Арена Армеец “, с цел да вземем още една купа. До края на сезона остават още няколко шампионата и по-късно здрава подготовка. Благодаря Ви за поддръжката и до нови срещи “, сподели Григор в обръщението си.

Продажбата на билети за Garanti Koza Sofia Open започва от на следващия ден, като пропуските може да се закупят в мрежата на Еventim.

Също на следващия ден Григор започва присъединяване си на шампионата Мастърс 1000 в Париж, като негов първи противник ще бъде французинът Ришар Гаске.

Той е един от много неуместните противници за Гришо. До момента Димитров има единствено 2 триумфа и цели 5 провали от него, само че положителната вест е, че Димитров е в серия от две следващи победи. През този сезон те се срещнаха един път на Откритото състезание на Австралия и българинът записа безапелационен триумф с 6:3, 6:2, 6:4.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР