Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач
Коментари Харесай

Гришо започва на трева в понеделник

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач от сезона на трева на шампионата от сериите АТР 500 в “Куинс” в понеделник.

Двубоят на Гришо против топ ракетата на Англия Камерън Нори е трети в програмата на централния корт. Тя стартира в 14 часа, тъй че би трябвало към 17 да стане време за мача на Григор. Преди него на зелената настилка ще се проведат конфликтите Райли Опелка - Алекс де Минор и Тейлър Фриц - Джак Дрейпър.

Димитров и Нори ще изиграят трета среща между тях, откакто предходната година британецът победи на полуфиналите в Индиън Уелс и преди този момент в първия кръг в Маями. Самият Нори е финалист от миналогодишното издание на шампионата в “Куинс, а Гришо отпадна в самото начало след проваляне от Феликс Оже-Алиасим.

Григор е в извънредно по-силната долна половина на схемата в “Куинс”, като при възможен триумф ще се изправи против Ботик ван де Зандсхулп или квалификанта Пол Джъб.

Както е известно, Димитров има топли мемоари от шампионата в лондонския комплекс, където завоюва купата през 2014-та и доближи до полуфиналите през 2017-а, а и в двата случая финален противник му беше Фелисиано Лопес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР