Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с феноменалните си изяви

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с феноменалните си изяви
Коментари Харесай

Само за ценители: Най-вълнуващите точки от зрелището между Димитров и Де Минор

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с феноменалните си изяви в шампионата от категория АТР 500 в Ротердам и през днешния ден ще излезе още веднъж на корта в зала " Ахой " в опит да доближи своя първи край от 5 години насам. За да откри място в полуфиналната фаза на надпреварата, вчера българинът надви в извънредно трагичен конфликт със международния №25 Алекс Де Минор, приключил с тайбрек в решителния трети сет.

Хасковлията изостана с пробив при започване на заключителната част, само че все пак откри метод да се завърне в резултата и да докара нещата до тайбрек. Там той още веднъж изпита компликации, бивайки изправен пред два следващи мачбола, но за следващ път засвидетелства своя борбен дух и съумя да завоюва последните 4 точки в срещата, с цел да се поздрави с крайната победа.

Срещата бе изпълнена с обилие от динамични и продължителни разигравания, в които всеки от двамата тенисисти не пропускаше да се възползва от опция да форсира топката и да вземе самодейността. Първата ни ракета на няколко пъти подвигна залата на крайници с някои свои превъзходни осъществявания, последното от които пристигна на самия мачбол. В случай че желаете да изгледате освен него, само че и цялата селекция от най-хубавите точки в хода на дуела, то можете да го извършите тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР