Най-добрият български тенисист участва в любопитно видео на Tennis TV,

...
Най-добрият български тенисист участва в любопитно видео на Tennis TV,
Коментари Харесай

Гришо шокира света на тениса с прогноза за свой колега през 2022-ра година

Най-добрият български тенисист взе участие в любопитно видео на Tennis TV, в което някои от най-големите звезди на тениса също получиха думата. На фрагментите всеки от тях дава своя смела прогноза за новия сезон през 2022-ра година, който стартира преди няколко седмици.
" Каква е вашата смела прогноза за сезон 2022 " - е въпросът, а отговорът на Димитров се приближава до този на международния номер две в тениса Даниил Медведев. " Не знам. Рубльов ще завоюва купа от Големия шлем " - показа Гришо след няколко секунди на съмнения.
" Знаете ли какво - моята смела прогноза е, че Рубльов ще стигне до край на шампионат от Големия шлем " - пък показа Даниил Медведев за своя 24-годишен съотечественик Андрей Рубльов, който все още заема шестата позиция в международната класация.
Анди Мъри и Яник Синер пък допуснаха, че шампионатите от Големия шлем ще приветстват своя нов първенец, който ще завоюва най-престижната купа в кариерата си. Феликс Оже-Алиасим пък допусна, че цели трима състезатели ще завоюват за първи път " мейджър ".
Несъмнено една от най-любопитните прогнози бе дело на Каспър Рууд. " На някой шампионат от Големия шлем всички полуфиналисти ще бъдат на възраст до 26 години " - предсказа 23-годишният норвежец.

Димитров към този момент завърши с присъединяване си на първия за годината шампионат от Големия шлем. Той завоюва мача си от първи кръг, само че след това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР