Най-добрият български тенисист Григор Димитров отказа участие на турнира на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отказа участие на турнира на
Коментари Харесай

Гришо отказа участие на турнира в Щутгарт

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отхвърли присъединяване на шампионата на трева в Щутгарт, който стартира на 12 юни, оповестиха уредниците на конкуренцията от сериите АТП 250 с награден фонд 795730 eвро.

32-годишният хасковлия реши да отдръпна поръчката си, с цел да си вземе спомагателна отмора, откакто доближи до четвъртия кръг на Откритото състезание на Франция. Той загатна, че ще промени първичната си стратегия, откакто в понеделник вечерта отпадна в Париж след трисетова загуба от Александър Зверев (Германия).

Така Димитров, който с положителното си показване на " Ролан Гарос " си подсигурява нанагорнище с три места в международната класация до 26-ото, ще изиграе първия си шампионат на трева за сезона в лондонския Куинс Клъб, където завоюва купата през 2014 година. Той ще започва от квалификациите на надпреварата с награден фонд от 2,2 милиона евро в английската столица на 17 юни поради късна поръчка.

Надпреварата е подготвителна за започващия на 3 юли " Уимбълдън ", а българинът е плануван и присъединяване на шампионата в Ийстбърн (Великобритания) седмица по-рано. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР