Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да довърши мача

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да довърши мача
Коментари Харесай

Контузия спря Григор Димитров в Индиън Уелс

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Най-добрият български тенисист Григор Димитров не съумя да довърши мача си против Джейсън Къблър от втория кръг на шампионата " Мастърс " в Индиън Уелс. Той реши да се откаже от битката в третия сет при резултат 3:0 гейма за неговия противник, заради травма след 1 час и 51 минути огра. Бившият номер 3 в света безапелационно завоюва първия сет с 6:2, само че загуби втория след тайбрек с 6:7(5). В третия сет равнището на играта му очевидно спадна и наподобява повода за това е била травма, поради която пършата ни ракета не съумя да доиграе срещата до дъно и напусна корта прибързано.

Така Димитров няма да може да отбрани точките си, реализирани от предходната година когато доближи до четвъртфиналите на шампионата. Той към момента остава в конкуренцията на двойки, само че към момента не е ясно дали и там присъединяване му не е завършило.

Къблър записа нов влиятелен триумф и продължава в идващия трети кръг на шампионата, където ще се изправи против Франсис Тиафо или Маркос Гирон.

Други настоящи спортни вести:

Септември (София) - Ботев (Пловдив) 2:1: След две следващи победи " канарчетата " позволиха проваляне в София

Oтборът на Септември (София) спря победната серия на Ботев (Пловдив) от два следващи мача. Столичани победиха " канарчетата " с 2:1 в среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Мартин Петков бе прецизен за домакините в 20-а минута, а Дилан Мертенс изравни в 34-та. През второто полувреме Симеон Александров в 68-та минута още веднъж изведе столичани напред, като това бе задоволително за играчите на Светослав Петров да вземат трите точки.

Загубата за Ботев идва в несъответствуващ миг, защото в идващия кръг ще одобри Локомотив (Пловдив) в градското дерби. Удар по " канарчетата " същи бе и приемането на 9-и жълт картон за Джеймс Ето`о, който ще бъде осъден за 2 мача, а Хидайет Ханкич получи 5-и картон и ще пропусне една среща.

Столичани заемат 12-а позиция с 22 точки, до момента в който Ботев е 10-и с 26 точки.

Специя - Интер 2:1: Грешна стъпка на " нерадцзурите ", която ги изкара от топ 4

Специя реализира извънредно значима победа с 2:1 над Интер в мач от 26-ия кръг на Серия А. Борещият се за оцеляване отбор, записа първа победа над гранда от Милано в историята си.

Синът на легендата Паоло Малдини - Даниел даде преднина на домакините в 55-ата минута. В края на мача се стигна до две дузпи. Първо Ромелу Лукаку изравни от бялата точка в 83-ата минута, а малко по-късно М`Бала Нзола се разписа и донесе успеха на своя отбор. Много добър мач записа някогашният полузащитник на Левски Мехди Бурабия, който изигра цялостни 90 минути, в които сбърка при единствено едно от подаванията си.

При този резултат Специя към този момент е на 6 точки над зоната на изпадащите, събирайки 24 в актива си. Последните месеци Интер позволи загуби от Емполи и Болоня, а това е и една от аргументите отборът на Симоне Индзаги да е на 15 пункта от водача Наполи, като остава втори с 50 точки.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР