Най-добрият български тенисист Григор Димитров е дал положителен тест за

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е дал положителен тест за
Коментари Харесай

Григор Димитров за втори път е с коронавирус

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е дал позитивен тест за Covid-19, което автоматизирано го изважда от шампионата АТП 250 в Далас, където бе записан за присъединяване, оповестиха уредниците, съобщи Българска телеграфна агенция.

Димитров за повторно е инфектиран с ковид, откакто първият път беше през лятото на 2020 година след присъединяване му на проведените от Новак Джокович шампионати от Адриа Тур, когато всичките публични тенис надпревари бяха спрени поради пандемията.

Първата ракета на България би трябвало да се изолира и да се надява, че може да вземе присъединяване в шампионата в Акапулко след 3 седмици, за който също е удостоверил, че ще бъде част от главната скица.

Австралиецът Ник Кирьос, който неотдавна завоюва купата на двойки със сънародника си Танаси Кокинакис на Откритото състезание на Австралия, получи " уайлд кард " за присъединяване в Далас.

Американците Тейлър Фриц, Райли Опелка и Джон Иснър са главните любимци на шампионата в Тексас, като за присъединяване се записа и представилият се отлично в Мелбърн французин Адриан Манарино.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР