Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова
Коментари Харесай

Гришо се закле: Никога не съм пил!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова за шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ", който наближава.

" В началото Париж доста ми харесваше и с времето откривах доста нови неща. Точно, когато най-вече се влюбих в града, трябваше да напусна. Винаги когато се връщам, се появяват всевъзможни мемоари и това доста ми харесва.

Нови аргументи, заради които одобрявам града и шампионата.

Много стартира да ми харесва. Понякога пристигам единствено за уикенд. В началото харесвах най-вече храната, само че по-късно желаех да открия нови паркове, места, кафенета и дестинации с повече история. Намерих едно ателие за изкуства и си споделих, че ще отида идващия път. ", сподели Григор Димитров.

" Когато започнах да се интересувам от мода, беше доста значимо за мен да знам какво желая да нося. Много бързо ми се получи. Не одобрявам неповторими неща, които са разнообразни - бижута, часовници... всичко е в детайлите.

Имах достойнството да отида на шоу на Долче и Габана. Бях поканен от Ана Уинтор, най-страхотният човек за всички времена.

За храна - избирам италианска. кухня. 

Предпочитан алкохол? Никога не съм опитвал алкохол, тъй че не знам. През целия си живот не съм близвал алкохол. Питай който искаш. Заклевам се. ", сподели Гришо пред Хантухова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР