Най-добрият български тенисист е направил много важна промяна в тренировъчния

...
Най-добрият български тенисист е направил много важна промяна в тренировъчния
Коментари Харесай

Гришо с ключов ход, за да играе тенис още дълги години

Най-добрият български тенисист е направил доста значима смяна в подготвителния си режим, а с това цели да резервира тялото си и да остане физически квалифициран, както и надлежно да продължи спортната си кариера за по-дълъг интервал. Това призна хасковлията след триумфа над Факундо Багнис.
" Опитвам да остана положителен и да подкрепям тялото си по верен метод. Това е главната цел. Трябваше да трансформира малко метода, по който упражнявам. Не мога да упражнявам всеки ден, тъй като би трябвало да спестявам тялото, трябваше да трансформира доста разнообразни неща. В същното време правех доста занимателни неща в предсезонната подготовка, които комбинирах с фитнес " - споделя той.
Димитров бе запитан и за упованията му през 2022-ра година, само че бе сдържан в отговора си: " Нямам упования. Винаги понижавам упованията рано през сезона, защото е хубаво да видя къде съм физически и ментално. Затова влизам на тези шампионати без упования. Само че чакам да дам 100% от себе си. Това чакам. Не мога да управлявам останалото. Ще се съсредоточвам върху моята игра и върху това, което мога да управлявам ".
Разбира се, най-после бе запитан и за обстановката с Новак Джокович, която разяснява по този начин: " С двойките през днешния ден играх пет часа и половина, тъй че бях на корта през цяото време. Не знам последните вести.
Надявам се, че нещата ще бъдат позволени по допустимо най-хубавия метод за двете страни. Всички са експерти. Знаят какво би трябвало да вършат. Ще изчакаме и ще забележим " - приключи Гришо.
За българина следва дуел в спор за място на полуфинал.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР