Най-добрият български тенисисит Григор Димитров играе срещу Давид Гофен в

...
Най-добрият български тенисисит Григор Димитров играе срещу Давид Гофен в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Давид Гофен

Най-добрият български тенисисит Григор Димитров играе против Давид Гофен в мач от втория кръг на Мастърса в Париж. Срещата започва в 15.40 часа.

Григор Димитров - Давид Гофен

Очаквайте развиването на дуела онлайн!

Първата ракета на България преодоля представителя на домакините Юго Юмбер през вчерашния ден и по този начин си уреди поредна среща с Гофен, която е девета посред им. В осемте мача между тях до този миг хасковлията има сериозен превес. Той е записал цели седем триумфа против единствено един за белгиеца. Последната победа на Григор над Гофен бе през предходната година на шампионата в Монте Карло. Най-значимата обаче бе през 2017 година в Лондон, когато българинът надви над днешния си противник във финала на Nitto ATP Finals със 7:5, 4:6, 6:3 и завоюва най-голямата купа в кариерата си до този миг.

Димитров се намира в горната половина на таблицата и в случай че успее да в профил Гофен през днешния ден, то в третия ще срещне Доминик Тийм, който победи Милош Раонич. Най-голямата изненада до момента в Париж е отпадането на Данийл Медведев, който бе в същата четвъртина.

Още по тематиката:

Преобразен Григор смачка Юмбер

Григор спря дъха на Париж

Убийствени фотоси! Григор яхна френска хубавица

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР