Най-добрият български плувец Антъни Иванов се раздели с ученическата си

...
Най-добрият български плувец Антъни Иванов се раздели с ученическата си
Коментари Харесай

Антъни Иванов скъса с гаджето

Най-добрият български плувец Антъни Иванов се раздели с ученическата си обич. Той е скъсал с гаджето си Габриела Димитрова преди няколко месеца, заяви HotArena.

" Приятелка нямам - показа един от най-популярните ни спортисти. - Предпочитам да не разясня нещата сред нас. Всеки пое по своя път. "

Причината за раздялата им не е ясна, само че Антъни признава, че е прощавал невярност. Дали и в този момент се е случило нещо сходно и Иванов е поставил финален край, плувецът избира да не разяснява. Въпреки това не счита да заличава татуировката с датата за началото на връзката му с Габриела.

" Ще си я оставя - безапелационен е плувецът. - Габриела е човек, който е бил в живота ми дълго време за положително и за неприятно. Не бих я махнал. "

Освен това Антъни е изтрил съвсем всички фотоси с бившето си гадже в обществените мрежи. Оставил е единствено една - от бала на Габриела предходната година. Именно на него Антъни се болести с ковид, като даже се наложи да постъпи в болница. Приятелката му също бе с COVID-19.

Габриела и Антъни бяха дружно безусловно от деца. Подобно на Иванов и обичаната му се занимаваше с плуване. Двамата се влюбват точно на басейна във Велико Търново, където упражняват дружно. Преди време Габриела се отхвърля да гони професионална кариера в плуването, само че не стопира да поддържа своя обичан. Тя непрестанно пускаше линкове в обществените мрежи с неговите триумфи. Останаха дружно и след заминаването на Антъни за Америка. Там той следва в университета " Вирджиния Тех ".

Когато пламна пандемията с ковид предходната година, Иванов се прибра в България. По-голямата част от времето прекара с Габриела и фамилията си. Двамата прецизно съблюдаваха инструкциите на управляващите и излизаха рядко - единствено до хранителния магазин. Отпуснаха се едвам към бала на Габриела и точно тогава хванаха ковид. След излекуването си Антъни остана в България до есента, като делеше времето си сред гаджето и тренировките. След това се върна в Америка, с цел да продължи образованието си и подготовката за олимпиадата в Токио. Явно този път голямото разстояние сред тях си е споделило думата и раздялата е била неизбежна.

Сега, назад в родината, Антъни посвещава времето си на плуването и фамилията. Тази седмица той е във Варна. Заедно с него е по-малката му сестра Ерика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР