Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев бе произведен в чин лейтенант.

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев бе произведен в чин лейтенант.
Коментари Харесай

Повишиха Кубрат Пулев в лейтенант

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев бе създаден в чин " лейтенант ". Това се случи на специфична гала в Министерството на защитата. Досега той бе сержант от запаса на Въоръжените сили на Република България. 

Пагоните на Пулев бяха връчени персонално от министъра на защитата Красимир Каракачанов. На събитието участваха още заместник-началниците на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев и вицеадмирал Емил Ефтимов, представители на Министерството на младежта и спорта и други публични посетители.

" Благодаря на Министерството на защитата, на министър Каракачано за покачването. С огромно наслаждение изрекох думите " Служа на Република България ". Те не са просто за протокола, а ги споделям от сърце и душа. За мен е част да бъда част от българската войска. За мен е авторитет и престиж и ще направя всичко належащо да може българската войска да бъде с повече самочувствие и в бойна подготвеност ", сподели Кубрат.

Министър Каракачанов пък добави, че за българската войска е чест толкоз прочут състезател да е бил част от нея и е носел родната униформа. Той пожела на боксьора ни още доста триумфи на професионалния кръг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР