Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият Олимпиакос спечелиха титлата

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият Олимпиакос спечелиха титлата
Коментари Харесай

В момента не мисля за НБА, посвещавам титлата на семейството си: Везенков

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият Олимпиакос завоюваха купата на Гърция, откакто четвъртият мач от серията с Панатинайкос бе преустановен поради ексцесии на почитателите на домакините. Привържениците на ПАО започнаха да чупят седалки и да хвърлят предмети по паркета, след което дуелът бе спрян, а малко по-късно от локалната лига присъдиха служебна победа на Олимпиакос, който по този метод сграбчи купата с общ резултат 3:1.

След края на мача огромната звезда на гранда от Пирея Александър Везенков приказва пред Спортал. Крилото показа, че за момента не мисли за НБА, а желае да си почине след тежкия сезон. Най-добрият състезател в Евролигата добави, че посвещава купата в Гърция на фамилията и околните си.

" Ние сме баскетболисти и това е нашата специалност - желаеме мачовете да приключват на терена. Със сигурност страстта не е същата, само че въпреки всичко ние сме първенци. Нищо не е обещано в този живот. Трябва да го превъзмогнем и да се радваме, тъй като това, което постигнахме тази година е нещо неповторимо. Три трофеи, една изгубена с последна пукотевица, всички би трябвало да се гордеем с това, което постигнахме. Тази купа значи доста за мен, за нас постоянно шампионатът е бил главната ни цел, тъй като въпреки всичко е краят на сезона и желаеме да приключим както би трябвало. Беше ни мъчно след финала на Евролигата, тъй като загубихме по метод, по който никой не желае да губи. Беше ни мъчно да се мотивираме, само че знаехме, че би трябвало да го създадем. Не мисля за НБА, тъй като се любувам на момента ”, сподели Везенков.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР