Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде специално интервю за БНТ,

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде специално интервю за БНТ,
Коментари Харесай

Александър Везенков: Не мога да обещая, че ще играя за националния отбор през лятото

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде особено изявление за Българска национална телевизия, в което разяснява дали има късмет да го забележим в игра за националния тим през това лято, когато " лъвовете " имат мачове от квалификациите за европейското състезание през 2025-а, както и за Летните олимпийски игри в Париж 2024.

Пред нашата камера Везенков не даде обещание сигурно, че ще помогне на българския отбор и съобщи, че ще разгласи решението си скоро.

" Не мога да обещая. Знаете, че постоянно оказвам помощ на тима, само че това лято желая да си умря и да поработя за себе си. В момента и треньорът Росен Барчовски желае да знае, че ще съм там, само че с цел да бъда правилен и към него, и към тима ще кажа какво ще се случи скоро, само че дано да мине малко време ", показа Спортист №1 на България за предходната година.

Звездата на Олимпиакос приказва още и за снощния триумф на неговия отбор против ПАОК в среща от полуфиналите на гръцкото състезание, който пристигна броени дни след мъчителното проваляне на финала в Евролигата от Реал Мадрид.

" Има доста по-важни неща от един край в Евролигата като здравето да вземем за пример. За нас обаче това проваляне е към момента прясно, защото се борихме 9 месеца за този триумф и въпреки всичко трябваше да излезем през днешния ден поради нас самите, поради почитателите и за Олимпиакос. Не направихме най-хубавия си мач, само че мисля, че в нахлуване изиграхме доста мощен дуел. Важно беше да поведем с 2-0 в серията и нека да я приключим вкъщи в неделя ", показа Александър Везенков, който осъществя 17 точки за успеха против ПАОК.

Цялото изявление с баскетболната ни звезда очаквайте в неделя (28 май) от 12.30 часа в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР