Най-добрите цени на пазара за популярния софтуерЛятната ваканция е към

...
Най-добрите цени на пазара за популярния софтуерЛятната ваканция е към
Коментари Харесай

Обратно на училище с Microsoft Office 2021 за €13 и Windows 11 за €10 от Godeal24

Най-добрите цени на пазара за известния програмен продукт

Лятната почивка е към своя край, учениците още веднъж потеглят на учебно заведение! Вече е време да помислим за извършването на покупки преди първия образователен ден. Независимо дали децата ви учат в приблизително учебно заведение или са студенти в общежитие, те би трябвало да имат подготвеност с преносими компютри и програмен продукт за идната образователна година.

Ако знаете малко за компютърния програмен продукт, Godeal24 предлага най-новия пакет за работливост Office 2021 Professional Plus! Пакетът MS Office Suite е известен през последните две десетилетия, тъй като предлага принадлежности за продуктивност на бизнес експерти и студенти. Създаване и редактиране на текстово наличие и презентации, ръководство на професионални имейли, правене на електронни таблици или записване на бележки – Microsoft Office Suite прави всичко. 

Не се тормозете дали е безценен! Office 2021 Professional Plus се продава в границите на акцията единствено за €24,25, а Windows 10 Professional също е с понижена цена от €7,25. Софтуерните ключове, продавани от Godeal24, несъмнено са истински. Godeal24 обезпечава 7/24 професионално обслужване на клиенти, с цел да реши проблемите в точния момент!



Godeal24 горещи продажби за ваше облекчение!

Пакети с голям брой ключове вършат надграждането на системата по-лесно

Вземете преференциално пакет с 62% отстъпка (купон “ GG62 “)


До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “ GG50 “)

Софтуерни принадлежности за PC на най-хубавите цени!

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с лицензи на Microsoft на понижени цени, базов програмен продукт за ИТ сигурност и други софтуерни принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на най-хубавите цени на пазара. Насладете се на безпроблемно извършване на покупки с цифровата система на Godeal24, която доставя поръчания програмен продукт непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с рейтинг TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно потребление на продукта!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР