Най-добрите телефони и смартфони за 2022 година – повечето от

...
Най-добрите телефони и смартфони за 2022 година – повечето от
Коментари Харесай

Най-добрите телефони и смартфони за 2022 година – топ класация

Най-добрите телефони и смарт телефони за 2022 година – множеството от най-големите министър председатели на телефони за 2021 година са зад тила ни. А най-новите флагмани от Samsung, Xiaomi, Apple и други към този момент са в продажба. Все отново нищо не е свършило. Все още чакаме опцията да закупим първия Xperia Pro-I на Sony с камера, а също по този начин ни дадоха обещание нов телефон BlackBerry тази година, който занапред ще бъде пуснат публично.

Също толкоз значимо е, че скоро ще стартираме да чуваме повече за най-големите министър председатели на 2022 година Qualcomm е на път да показа чипсета Snapdragon 898 . Той от своя страна ще зарежда първите няколко водещи министър председатели на пазара през идната година като Xiaomi 12 и Samsung Galaxy S22 .

По-късно през годината Oppo , OnePlus и Vivo евентуално ще пуснат огромни нови телефони. А не след дълго ще се върнем в точния момент за iPhone 14 и Pixel 7 . Да не приказваме пък за софтуерните надстройки като Android 13 и iOS 16 .

Професионален съвет: с приближаването на тези нови телефони, изходящите модели ще поевтиняват и ще можете да вземете някои страхотни предложения. Ако не се притеснявате да разполагате с най-новите технологии, в този момент е моментът да закупите една версия по-стар модел смарт телефон на доста по-добра цена!.

Най-добрите нови телефони, излизащи през 2021 и 2022 година

17. Sony Xperia Pro-I – началото на декември

Xperia Pro-I е меко казано необикновен телефон.

Стартирайки при започване на декември за невероятните £1599 или за към 1800-1900 EUR, Pro-I е препоръчан от Sony като камера преди всичко, а на второ място като телефон. Използвайки същия 1-инчов датчик, употребен в някои от специфичните камери на Sony, е елементарно да се прояви в деяние.

Това е доста сходен смарт телефон като Xperia 1 III, като се изключи тази усъвършенствана съществена камера. Има същите ултрашироки и перископични телеобективи, същия екран и същия чипсет Snapdragon 888 .

16. Новият BlackBerry 2021 година телефон

Прочетохте вярно – BlackBerry още веднъж се завръща от отвъдното. През август 2020 година американската компания Onward Mobility лицензира името BlackBerry и разгласи, че ще работи за стартирането на ново BlackBerry устройство през 2021 година

Компанията се беше насочила към първата половина на годината, само че това към този момент отмина, тъй че не сме сигурни по кое време тъкмо да чакаме новия BlackBerry. Смята се, че в края на 2021 година ще бъде пуснат в продажба.

Според Onward Mobility, новото BlackBerry ще има 5G мрежови благоприятни условия и физическа клавиатура. Това в действителност са единствените две индикации за спецификациите, които имаме с изключение на телефона с Android, защото сега знаем единствено за съществуването на партньорството и нищо повече.

15. Смартфон Honor Magic 3 – края на 2021 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

Подобно на Honor 50, серията Honor Magic 3 получава световна поява, само че просто не знаем по кое време.

Трите телефона тук – Magic 3 , 3 Pro и 3 Pro+ – са по-премиум от Honor 50, като цените стартират от 899 евро в Европа.

Моделите Pro разполагат с чипсет Snapdragon 888+ и четири задни камери, до момента в който базовият Magic 3 не изостава с 888 и тройна камера.

Подобно на Honor 50, и трите телефона също ще имат цялостна поддръжка на Гугъл, когато в последна сметка се доставят по целия свят.

14. Смартфон Xiaomi Mix 4 – края на 2021

Mix 4 на Xiaomi започва в Китай на 10 август – макар че е по-малко ясно дали телефонът ще стигне до Европа и останалия свят или не. И в случай че да, по кое време – макар че се надяваме да го забележим някъде в края на тази есен.

Това е най-мощният и безценен – номериран телефон Mix до момента, с чипсет Snapdragon 888+, 120W кабелно зареждане и първият опит на Xiaomi за камера под екрана.

13. Смартфон Vivo X70 – края на 2021 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

Vivo разгласи водещата серия X70 в Китай и удостовери световните проекти за стартиране на телефоните – макар че към момента чакаме да чуем дали и по кое време това включва Европа.

В гамата има три телефона. Базовият X70 разполага с тройна камера и персонализиран чипсет MediaTek Dimensity 1200 . X70 Pro надгражда до четворна камера с перископ и 50Mp съществена камера.

И най-после, X70 Pro+ включва още по-добри съществени и ултрашироки камери, дружно с OIS на всеки един заден обектив. Да не приказваме за първия вътрешен чип за обработка на изображенията на Vivo.

12. Смартфон Oppo X 2021 – 2021

Уликата в действителност се крие в името, като се чака Oppo X 2021 да стартира…, някъде през 2021 година

Този хубав телефон от Oppo беше показан за първи път предходната година и изглеждаше единствено концептуален телефон. Но последващите известия от Oppo допускат, че телефонът въпреки всичко може да се пусне като потребителски артикул.

Макар че очаквайте да бъде пагубно безценен, заради превъртащият се екран и вградената нова технология за безжично въздушно зареждане.

11. Xiaomi 12 – 2021/2022 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

Xiaomi нормално показва най-новия си флагман от серия Mi при започване на годината. Но Mi 11 дойде в Китай в края на декември 2020 година, тъй че има и късмет Xiaomi 12 да дойде от декември 2021 година

Тъй като телефоните са надалеч, слуховете към момента са дребни, само че чухме нещо за 200Mp камера и даже 200W кабелно зареждане на модела Ultra. Макар че това евентуално ще бъде реализирано по-късно. Също по този начин е съвсем несъмнено, че ще бъде един от, в случай че не и първият телефон, който употребява идващия флагмански чипсет Snapdragon.

10. Samsung Galaxy S21 FE – януари 2022 г

Моделът S20 беше последван от S20 FE. Ето за какво се чака към S21 в последна сметка да се причисли S21 FE. Предполага се, че това ще бъде стартирано през октомври, само че източниците допускат, че може да започва през януари 2022 година, евентуално на CES – макар че може даже да бъде анулиран напълно.

Телефонът е съвсем изцяло излязъл на пазара и множеството хора знаят, че телефонът ще има AMOLED панел и най-новите чипсети Exynos и Snapdragon.

9. Huawei P50 – първото тримесечие на 2022 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

След като ги дразнеше при стартирането на HarmonyOS , Huawei пусна P50 и P50 Pro в Китай през август. От компанията споделиха, че няма да ги получим в останалата част на света до началото на 2022 година

И двата телефона работят с новата операционна система HarmonyOS и могат да се похвалят с OLED екрани с висока периодичност на освежаване, бързо зареждане и мощни настройки на камерата.

Една чудноватост е, че и двете употребяват Snapdragon 888 (с вид Kirin 9000 на модела Pro също), само че употребяват 4G версии на чипа – ограничаване на настоящите търговски ограничавания на компанията в Съединени американски щати. Това значи, че колкото и фантастични да са тези телефони, те са единствено 4G и към момента нямат мобилни услуги на Гугъл.

8. Samsung Galaxy S22 – първото тримесечие на 2022

Samsung пуска нова водеща серия телефони всяка пролет, като часовников механизъм. Ето за какво чакаме да забележим Galaxy S22 да дойде напролет на 2022 година, евентуално още през февруари.

Не знаем сигурно какво да чакаме, само че наподобява сигурен залог, че още веднъж ще получим три телефона: общоприет , Plus и Ultra модели.

Актуализациите на камерата наподобяват неизбежни, само че характерните спецификации са горещо обсъждани от изтекла информация. Говори се за 50Mp ъпгрейд за елементарния и Plus и 200Mp скок за Ultra – последното е отречено от други източници.

Ultra евентуално също ще има вграден стилус и дизайн, напомнящ повече на класическите телефони на Note, до момента в който другите два модела ще наподобяват по-подобни на изходящата гама S21.

7. Сгъваем Гугъл Pixel – второто тримесечие на 2022

Това е малко странна вест – само че изтекли вътрешни документи и елементи от код допускат, че Гугъл може да работи върху сгъваемо устройство с марка Pixel . Мислехме, че може да започва в края на 2021 година, само че в този момент наподобява по-вероятно да се появи напролет на 2022 година дружно с общественото стартиране на Android 12L, може би в Гугъл I/O.

Отвъд съществуването на устройството не е имало доста течове с детайлности за това какъв тип сгъваемо устройство ще бъде или какви спецификации ще има. Но знаем, че доста хора ще бъдат любопитни за сгъваем телефон с марката Гугъл с тази Pixel камера.

6. Asus ROG Phone 6 – второто тримесечие на 2022

Asus не пуска всеки ROG Phone в Обединеното кралство – и от време на време те просто закъсняват, като последните ROG Phone 5s и 5s Pro. Но имаме положителни шансове да получим ROG Phone 6 през лятото на 2022 година

В последна сметка получихме ROG Phone 5 тъкмо по график и това евентуално ще бъде по-смислено продължение на този телефон.

Не сме сигурни какво тъкмо да чакаме – макар че честотата на семплиране при допиране от 360Hz от серията 5s наподобява като сигурен залог. В противоположен случай очаквайте промени в дизайна, водещия чипсет Snapdragon от последващо потомство и евентуално повече новости като задния OLED екран, който се намира на 5 Pro.

5. Сгъваем Samsung Galaxy Z Fold FE – 2022 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

Samsung към момента не е удостоверил нищо публично, само че имаме някаква причина да чакаме, че по-достъпно „ Fan Edition “ на Galaxy Z Fold ще бъде пуснато през 2022 година – единствено че нямаме визия по кое време.

Едно ранно приключване на информация демонстрира, че телефонът коства $1099, с чипсет Snapdragon 865 – миналогодишният флагман. Макар че се твърди, че няма да му липсва поддръжката на 5G, която до момента е била наложителна с този чип.

Други настояват, че Fold FE просто ще бъде Fold от първо потомство, преопакован на по-ниска цена, с цел да отразява по-старата технология. Това би означавало още по-стария Snapdragon 855, само че би обяснило по какъв начин Samsung може да доближи съществена цена.

Чухме и клюки за нови форми на Galaxy Z, в това число Galaxy Z Fold S и Galaxy Z Scroll, само че в случай че са същински, тогава евентуално са по-далеч.

4. Apple iPhone SE 2 или SE Plus – 2022

Новият iPhone SE на Apple влезе в продажба през април 2020 година, само че слуховете от този момент сочат към стартирането на следващ или модел Plus. Ако мислите, че това може да е неизбежно, не задържайте дъха си; може да чакаме до 2022 година

Имайте поради, че дългогодишният слух SE Plus не е просто по-голяма версия на iPhone SE. Apple разпространителят Ming-Chi Kuo допуска, че iPhone SE Plus ще разполага с 5.5 или 6.1-инчов екран. И най-важното е, че ще има „ дизайн на цялостен екран “ като този на гамата iPhone 11. Може също да има Touch ID, вграден в бутона за зареждане.

3. Huawei Mate 50 – 2022

Huawei към момента даже не е пуснал серията P50 в международен мащаб, само че евентуално работи върху Mate 50 .

Макар че те нормално биха стартирали през есента на 2021 година, в този момент чакаме да забележим телефоните Mate 50 някъде през 2022 година Очаквайте първо китайско стартиране, а след няколко месеца в Европа и останалата част от Азия – може би.

Не се знае доста за спецификациите, само че очаквайте 4G чипсет Snapdragon, с екран от най-високо равнище и камера, с цел да компенсират по-ниските скорости на сигнала.

2. iPhone 14 – Септември 2022 – най-хубавите телефони и смарт телефони за 2022 година

iPhone 14 може да е към момента надалеч, само че имаме първите приключвания на информация какво да чакаме от идващия флагман на Apple.

Имаме информация от Джон Просър, в която се разкрива хипотетичния завършек на спорния разрез. Уж сменен от камера с перфорирана дупка, а останалата част от технологията Face ID е скрита под самия екран.

Кръглите бутони за мощ на звука се връщат. Лещите на камерата към този момент са изравнени с тялото – реализирано частично посредством удебеляването на самия телефон.

Твърде надалеч е да знаем дали iPhone 14 ще наподобява по този начин сигурно, само че към този момент е задоволително, с цел да ни вълнува.

1. Сгъваем iPhone – 2022/2023

За сгъваем iPhone се приказва още откогато съществуваше технологията за сгъваем екран. Благодарение на приключването на информация и слуховете имаме много основателна причина да имаме вяра, че Apple работи най-малко върху сгъваем iPhone – даже в случай че евентуално е след години.

Apple рядко е първият, който предлага на пазара нови технологии, само че като се има поради, че Samsung към този момент е пуснал няколко итерации на своята сгъваема технология, съществува риск Apple да огледа обратно, в случай че не последва образеца си до 2023 година – въпреки че в случай че успее да усъвършенства технологията в същото време може да си коства чакането.

Най-добрите телефони през 2021 година – най-високо оценените смарт телефони

Най-добрите телефони през 2021 година – най-хубавите телефони обезпечават страхотни камери, продуктивност, която би трябвало да извършва доста задания едновременно и батерия, която устоя през целия ден. Моделите на iPhone имат огромна преднина в нашия лист, само че това е много предстоящо. Но също по този начин един модел на Samsung впечатлява доста при другите типове проби. Що се отнася…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР