Най-добрите 32 тима от областите Хасково, Смолян и Кърджали ще

...
Най-добрите 32 тима от областите Хасково, Смолян и Кърджали ще
Коментари Харесай

Фен Купа 2018 в Хасково събра вълци и лисици в една група

Най-добрите 32 отбора от областите Хасково, Смолян и Кърджали ще премерят сили на градския стадион „ Хасково "

Турнирът ще бъде открит в 12:00 ч. в събота от кмета на Хасково Добри Беливанов и Емил Ангелов „ Бабангида "

Лятото най-сетне пристигна, а с повишението на температурите внезапно се увеличи и жаждата за хубав футбол и студена бира. Седмица след финала на Шампионска лига и две седмици преди старта на Световното, почитателите от Хасково, Смолян и Кърджали имат страхотна опция да утолят своята жадност за футболни страсти. Специално за тях най-големият и трогателен футболен шампионат за другари в България ще гостува на градския стадион „ Хасково ", където ще се организира петият районен полуфинал на Каменица Фен Купа 2018.

Участници в петата районна конкуренция за сезона са най-хубавите 32 тима от трите области. Те съумяха да преминат през предварителните квалификации и да се потвърдят всред близо 100 другарски отбора. Сега им предстоят два динамични дни (2 и 3 юни), изпълнени с атрактивен футбол и доста страсти. Това, в случай че не е мотив за НАЗДРАВЕ - здраве му кажи...

32-та отбора полуфиналисти са разграничени в 8 групи по 4 тима. По стичане на събитията жребият дефинира в група „ Б " да попаднат „ Лисиците " и „ Вълците ". Те ще кръстосат „ зъби и нокти " още в 14:10 ч. в събота. Сред участващите тимове има и някогашни районни първенци на Фен Купа като „ Уефалона " и „ МК Галакси ", чието наличие е като заричане за високото равнище на футбола, който ще следим този уикенд. За радостното въодушевление способстват и отборите с забавни имена като „ Shaolinski futbol ", „ АФК Халата ", „ Без искания ", „ Припек ", „ Гръм в парадайса ", „ Кво да Ви кажа ", „ Чичовата Слама " и други изявени хумористи.

Старта на двудневната футболна фиеста на хасковската Фен Купа 2018 ще бъде даден в събота (2 юни), тъкмо в 12:00 ч. от кмета на града Добри Беливанов, съпроводен от някогашния футболист на ПФК „ Левски " Емил Ангелов „ Бабангида ". Веднага след откриването, в 12:15 ч. ще се организира показателен мач сред футболни ветерани от Хасково и събирателен отбор на локални публицисти.

И тази година Фен Купа дружно със своите сътрудници ще предложи цялостна гама от футболни страсти на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се организират голям брой занимателни игри и провокации с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, с цел да преживеете незабравимите футболни страсти на терен. А в това време - наздраве за Фен Купа и футболните моменти с другари! Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР